|
|
| LA© |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
אויש איזה בולשיט!!!!!
חייל מודיעין זה חייל לכל דבר! הוא גם תורם ומועיל כמו כל חייל אחר.....
מודיעין זה המוח של הצבא..... הקרביים הם כלי המלחמה..... אמנם הקרביים טוחנים חול וסובלים יותר מבחינה פיזית, אבל מודיעין אומר להם אם להתקיף, איפה, איך, מתי....... תאמיני לי שבלי זה, צה"ל חסר אונים.....
וכנ"ל לגבי חיל קשר וכל המחלקות שעוסקות בלוחמה אלקטרונית וכו'....
מילא תגידו על מזכירות, מוכרים בשקם, נהגי בוס, ומנקים שהם ג'ובניקים חסרי תועלת.....
אבל מודיעין? נו באמת...... |
לא אמרתי, או זלזלתי במודיעין בכלל!
אני מסכימה איתך לחלוטין… ברור שבלי מודיעין לא הינו מגיעים לשום מקום. זה אחד החיילות הכי חשובים בצה"ל.
אחותי שירתה במודיעין, וואללה יצא לי לשמוע...
אבל בשורה התחתונה, הולכים לעבוד בבוקר חוזרים בערב...(ברוב המקרים)...
ממש כמו ג'וב... לזה התכוונתי.
לא הזכרתי אפילו את המילה חסר תועלת!! אתה מכניס לי מילים לפה.....
סה"כ אמרתי שמודיעין (לא שדה) זה תפקיד ג'ובניקי בפן שהתפקיד הוא ממש כמו ג'וב!! |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by LA©
לא אמרתי, או זלזלתי במודיעין בכלל!
אני מסכימה איתך לחלוטין… ברור שבלי מודיעין לא הינו מגיעים לשום מקום. זה אחד החיילות הכי חשובים בצה"ל.
אחותי שירתה במודיעין, וואללה יצא לי לשמוע...
אבל בשורה התחתונה, הולכים לעבוד בבוקר חוזרים בערב...(ברוב המקרים)...
ממש כמו ג'וב... לזה התכוונתי.
לא הזכרתי אפילו את המילה חסר תועלת!! אתה מכניס לי מילים לפה.....
סה"כ אמרתי שמודיעין (לא שדה) זה תפקיד ג'ובניקי בפן שהתפקיד הוא ממש כמו ג'וב!! |
אהההה..... אז התכוונת לזה שבגלל שחוזרים כל יום הביתה זה כמו עבודה רגילה
הבנתי....... סליחה שלא הבנתי אותך לפני וסליחה על זה שאני הכנסתי לך מילים לפה........ פשוט הרבה חושבים כמו שאני חשבתי שחשבת........ וחשבתי שגם את חושבת כמו שאני חושב שהרבה אנשים חושבים..... נקווה שתביני את המשפט הזה..... חחחחחחחחחח
אני אביא לך דוגמה....... אני זוכר פעם אחת שאמרתי שאני במיונים למודיעין, ומוש קרא לי מגיש קפה בנשמה......
אבל יש דווקא חלקים במודיעין ובתומכי לחימה בכלל שלא חוזרים כל יום הביתה.... אחותי, למשל, הייתה בממר"ם, שירתה בשלישות, ויצאה אחת לאיזה שבועיים........
בראיון אישי שעשיתי להאזנה באנגלית, אמרו לי שאם ישימו אותי בבסיס סגור אני אחת אחת ל-10....... |
|
|
| LA© |
הבנתי....... סליחה שלא הבנתי אותך לפני וסליחה על זה שאני הכנסתי לך מילים לפה........ פשוט הרבה חושבים כמו שאני חשבתי שחשבת........ וחשבתי שגם את חושבת כמו שאני חושב שהרבה אנשים חושבים..... נקווה שתביני את המשפט הזה..... חחחחחחחחחח
אני אביא לך דוגמה....... אני זוכר פעם אחת שאמרתי שאני במיונים למודיעין, ומוש קרא לי מגיש קפה בנשמה......
אבל יש דווקא חלקים במודיעין ובתומכי לחימה בכלל שלא חוזרים כל יום הביתה.... אחותי, למשל, הייתה בממר"ם, שירתה בשלישות, ויצאה אחת לאיזה שבועיים........
בראיון אישי שעשיתי להאזנה באנגלית, אמרו לי שאם ישימו אותי בבסיס סגור אני אחת אחת ל-10....... |
סבבה, נכון
לא כל הבסיסים של מודיעין הם בסיסים פתוחים... צודק
אני דווקא חושבת שמודיעין זה סבבה
אבל אני אישית ממש לא רוצה להגיע לשמה.
אחותי דיי אהבה
אבל היא שירתה בגלילות שזה בסיס פתוח
(לא האזנות אבל) |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by LA©
סבבה, נכון
לא כל הבסיסים של מודיעין הם בסיסים פתוחים... צודק
אני דווקא חושבת שמודיעין זה סבבה
אבל אני אישית ממש לא רוצה להגיע לשמה.
אחותי דיי אהבה
אבל היא שירתה בגלילות שזה בסיס פתוח
(לא האזנות אבל) |
אצלי מודיעין זה בעדיפות שניה
אני הייתי מעדיף לעבור את המיונים לטיס :D |
|
|
| Hell_Copter |
קודם כל בוא נבהיר משהו...
מבחינת זה שאתה בצבא יש לך או ג'ובניק או קרבי
קרבי זה כל החירניקים והשריונרים והתותחנים והסיירות ובלה בלה בלה...
ג'ובניקים זה האלה שהתפקיד שלהם הוא לא קרבי מבחינה פיזית!!
אם אתה ג'ובניק בהגדרה אבל טוחן כמו מניאק אתה לא נקרא קרבי... אתה פשוט נקרא ג'ובניק שטוחן כמו מניאק!!!
עכשיו אני אישית לא מעניין אותי מודיעין ולמרות שאבא שלי היה שם ורצה מאוד שאני ילך לשם... סירבתי...
אבל זה עדיין להיות ג'ובניק... גם אם אתה לא חוזר יותר מדי הביתה
עכשיו בקשר לאחותך... ממש זיינו אותה!! חברים שלי גם בממר"ם והם כל יום בבית!! אבל ממש כל יום... כמעט בלי שבתות ובלי כלום
חוץ מזה... מה אתה מקשיב למוש בדברים של הצבא
כמה כבר הוא מבין...
אתה צריך להבין משהו... מאמצע יא מדברים רק על רשיון
מאמצע יב מדברים רק על הצבא...
מוש עדיין לא באמצע יב ואני מניח שהוא אמר לך את זה עוד שהוא היה ב יא ועדיין לא היה אפילו בצו ראשון...
קיצר תקשיב לאנשים אחרים שבצבא או עומדים להתגייס וזהו |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|