return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 
אלונה חזרה!#$@#$

HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by TinkerbeL
ררררררר
אשכרה יש דברים שלא נכנסים אליהם בפורום כזה, אבל אם כבר.....
לא חברים שלנו לא באים ומספרים לי כל דבר קטן
ההפך
משתדלים לא להזכיר אותך ואני מאמינה שככה זה גם ההפך
פשוט שאלו אותי למה אני לא מדברת איתך
וכשאמרתי למה אמרו שזה לא מה שאתה אמרת להם
זהו
לא להאשים סתם

זה נורא מוזר
כי אני לא אמרתי להם כלום.......
רק אמרתי ממתי, ושזה מוזר בעיני.....
ואני רק מאשים ע"פ מה שאת אומרת עכשיו....... כי מהדברים שלך אני רק יכול להסיק שסיפרו לך סיפורים.......
וכנראה שבאמת סיפרו לך סיפורים
עכשיו אני יכול בבקשה לדעת למה את מתעלמת ממני כמו ילדה קטנה?
TinkerbeL
quote:
Originally posted by HyPeRSoNiC
זה נורא מוזר
כי אני לא אמרתי להם כלום.......
עכשיו אני יכול בבקשה לדעת למה את מתעלמת ממני כמו ילדה קטנה?

או זה כבר באמת לא לפה

כנס לאי סי קיו שלי
HyPeRSoNiC
quote:
Originally posted by TinkerbeL
או זה כבר באמת לא לפה

כנס לאי סי קיו שלי

כן...... השיחה תזרום קצת יותר חלק ככה
Sniper
טוב אז אורן, לדעתי טלי צודקת
שמע יש אנשים שלא מעונינים ולא מסוגלים לא מבחינה פיזית, אלה מ1001 בחינות אחרות. אני אחד מהם.. ושמע ברגע שמכריחים מישהו שאין לו מוטיבציה ורצון לשרת בקרבי, או במשהו שלא הכי מענין אותו, זה סתם יותר מדכא אותו.. וזה לא בהכרח נכון מה שאמרת שמי שג'ובניק שכל יום בבית זה סתם.. בקרוס שהעיפו אותי ממנו, אז יש שתי סוגים של אנשים

אט"ל - כל יום בבית, קרוב לבית, אבל יש להם פול עבודה... עכשיו תחשוב שבלי הח'ברה האלה יכול להיות שהיה מגיע איזה מכשיר קשר לגדוד לא תקין או לא טוב ויכל לגרום לאסון באמצע תרגיל מיצבעי או משהו..

מז"י - שזה אותו דבר רק שהם בגדוד.. ועובדים הרבה יותר פחות מאט"ל אבל לא רואים בית..

בכל אופן לשאלה שלך רועי - פשוט לא להתפנות מההתחלה לקרבי, למשל לי לא היה מוטיבציה ורצון לקרבי.. אז היה קצת בלאגן, איומים וכו'.. וזהו בעיקרון עכשיו אני מקווה שיסתדר בעזרת ה'...

וגם באמצע השרות הקרבי ואתה רוצה לצאת ת'יכול תמיד להמציא ת"ש (לא שזה ככ קל, זה תהליך של המון זמן) וזהו בעיקרון
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Sniper
בכל אופן לשאלה שלך רועי - פשוט לא להתפנות מההתחלה לקרבי, למשל לי לא היה מוטיבציה ורצון לקרבי.. אז היה קצת בלאגן, איומים וכו'.. וזהו בעיקרון עכשיו אני מקווה שיסתדר בעזרת ה'...

וגם באמצע השרות הקרבי ואתה רוצה לצאת ת'יכול תמיד להמציא ת"ש (לא שזה ככ קל, זה תהליך של המון זמן) וזהו בעיקרון

תעשה לי טובה!!
עם כל הכבוד אלעד זאת השיטה הכי מטומטמת שיש לצאת מקרבי

אם מישהו היה מתכנן לא ללכת לקרבי מההתחלה אז הוא לא היה מגיע למצב שהוא מקבל קרבי והוא צריך לא להתפנות!! הוא היה מוריד פרופיל עוד בצו הראשון שלו וכל זה ואומר בראיון אישי שהוא לא רוצה קרבי וכל זה
זאת לא פונקציה לצאת מקרבי... אלק לא להתפנות...

ולהמציא בעיות ת"ש זה לא כזה קל... אולי המש"קית ת"ש תאכל את זה אבל יש כאלה שלא יאכלו
ושתהיה בעניין שהם יכולים גם לברר עם ההורים שלך והכל... זה גם לא כזה פשוט

בקיצר מה שאני אמרתי זה הכי נכון
או קוסם או הורדת פרופיל

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel