|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
קודם כל בוא נבהיר משהו...
מבחינת זה שאתה בצבא יש לך או ג'ובניק או קרבי
קרבי זה כל החירניקים והשריונרים והתותחנים והסיירות ובלה בלה בלה...
ג'ובניקים זה האלה שהתפקיד שלהם הוא לא קרבי מבחינה פיזית!!
אם אתה ג'ובניק בהגדרה אבל טוחן כמו מניאק אתה לא נקרא קרבי... אתה פשוט נקרא ג'ובניק שטוחן כמו מניאק!!!
עכשיו אני אישית לא מעניין אותי מודיעין ולמרות שאבא שלי היה שם ורצה מאוד שאני ילך לשם... סירבתי...
אבל זה עדיין להיות ג'ובניק... גם אם אתה לא חוזר יותר מדי הביתה
עכשיו בקשר לאחותך... ממש זיינו אותה!! חברים שלי גם בממר"ם והם כל יום בבית!! אבל ממש כל יום... כמעט בלי שבתות ובלי כלום
חוץ מזה... מה אתה מקשיב למוש בדברים של הצבא
כמה כבר הוא מבין...
אתה צריך להבין משהו... מאמצע יא מדברים רק על רשיון
מאמצע יב מדברים רק על הצבא...
מוש עדיין לא באמצע יב ואני מניח שהוא אמר לך את זה עוד שהוא היה ב יא ועדיין לא היה אפילו בצו ראשון...
קיצר תקשיב לאנשים אחרים שבצבא או עומדים להתגייס וזהו |
אני די חולק עלייך בקטע של ה"או ג'ובניק או קרבי"..... אתה לא יכול להשוות בן אדם ממודיעין או ממר"ם למישהו שמנקה את האסלות בבקו"ם.....
לדעתי זה מתחלק ל-3..... לוחמים שזה הקרביים וכו', תומכי לחימה שזה מודיעין וכדומה, וג'ובניקים שזה מי שמגיש קפה למפקד בבוקר........ וכדומה.......
לדעתי מודיעין לא נחשב ג'ובניק כי הם משרתים והם חיוניים בדיוק כמו קרביים...... הם אולי לא נלחמים פיזית בשטח, אבל הם עושים משהו
ג'ובניק בשבילי זה אחד שלא נלחם ולא עושה שום דבר למאמץ המלחמתי......
ובקשר לאחותי, היא הייתה עוזרת מפקד או משהו כזה אז היא לא יצאה כמו כולם הביתה כל יום....... |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
אני די חולק עלייך בקטע של ה"או ג'ובניק או קרבי"..... אתה לא יכול להשוות בן אדם ממודיעין או ממר"ם למישהו שמנקה את האסלות בבקו"ם.....
לדעתי זה מתחלק ל-3..... לוחמים שזה הקרביים וכו', תומכי לחימה שזה מודיעין וכדומה, וג'ובניקים שזה מי שמגיש קפה למפקד בבוקר........ וכדומה.......
ובקשר לאחותי, היא הייתה עוזרת מפקד או משהו כזה אז היא לא יצאה כמו כולם הביתה כל יום....... |
אז ממש זיינו את אחותך... (לא שאני רומז למשהו אבל זה גם אפשרי)1 ;)
וג'ובניק זה ג'ובניק אז תעשה לי טובה
מישהו שלמד בטכני בחיפה ועכשיו טכנאי מטוסים ומישהו שמנקה אסלות ועושה עבודות רס"ר מקבלים את אותו כסף
שניהם לא נמצאים בסיכון מי יודע מה... אבל אחד טוחן והשני כל יום בבית
שניהם ג'ובניקים שעושים טירונות 02... נקודה! |
|
|
| itamarsan |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אז ממש זיינו את אחותך... (לא שאני רומז למשהו אבל זה גם אפשרי)1 ;)
וג'ובניק זה ג'ובניק אז תעשה לי טובה
מישהו שלמד בטכני בחיפה ועכשיו טכנאי מטוסים ומישהו שמנקה אסלות ועושה עבודות רס"ר מקבלים את אותו כסף
שניהם לא נמצאים בסיכון מי יודע מה... אבל אחד טוחן והשני כל יום בבית
שניהם ג'ובניקים שעושים טירונות 02... נקודה! |
אתה די צודק אחי
אבל שמע שורה תחתונה כול אחד בתפקיד שלו וכול אחד בוחר את מידת הסכנה שהוא רוצה להסתכן
לא אומרים לך ללכת להיות קרבי וגמרנו אתה יכול להגיד שאתה לא רוצה והכול טוב
יש כאלו שעשו אותו טירונות אבל כול אחד בתפקיד אחר ..... |
|
|
| LA© |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
לדעתי מודיעין לא נחשב ג'ובניק כי הם משרתים והם חיוניים בדיוק כמו קרביים...... הם אולי לא נלחמים פיזית בשטח, אבל הם עושים משהו
ג'ובניק בשבילי זה אחד שלא נלחם ולא עושה שום דבר למאמץ המלחמתי......
הכוונה בלהיות ג'ובניק זה לא אם אתה עושה תפקיד חיוני/מועיל לצבא
זה לא משנה מה מהות התפקיד שלך
אתה איפשהו בבסיס פתוח או סגור, עושה בית זונות... מקבל פול אפטרים... יוצא אחלה יציאות בדר"כ, אתה לא בשטחים, רמת הסיכון שלך לא כזו גבוהה כמו של קרביים.
לעומת אחד קרבי... שלא חוזר כל יום הביתה, ויוצא פעם בשבוע, שבועיים או שלוש....
לפעמים מקוצרות
נמצא בשטחים...
הקפצות עיניים....
ג'ובניקים בשורה התחתונה עושים תפקיד (חשוב או לא) במסגרת של ג'וב כשרמת הסיכון לא הכי גבוהה
זה ממש כמו עבודה
כל אחד/ת עושה מה שהוא מסוגל...וכמה שהוא/היא מוכן/ה לסכן
אני לא שופטת אנשים ע"פ אם הם קרביים או ג'ובניקים, משרתים בצה"ל או לא! כל מקרה לגופו!
ואורן, אם אתה רוצה להיות במודיעין (או טייס) שלדעתי הם שני תפקידים כמו יום ולילה...תעשה מה שבראש שלך בלי לחשוב יותר מידי אם זה קרבי מספיק או ג'ובניק... |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by itamarsan
אתה די צודק אחי
אבל שמע שורה תחתונה כול אחד בתפקיד שלו וכול אחד בוחר את מידת הסכנה שהוא רוצה להסתכן
לא אומרים לך ללכת להיות קרבי וגמרנו אתה יכול להגיד שאתה לא רוצה והכול טוב
יש כאלו שעשו אותו טירונות אבל כול אחד בתפקיד אחר ..... |
זה קורה רק בטירונות 02 מותק
שכל אחד בתפקיד אחר
אם אתה עושה טירונות קרבית אז משום מה אתה חלק מהיחידה הקרבית בין אם זה שריון תותחנים או חי"ר
ואין לך יותר מדי ברירות אם אתה בקרבי... יש לך ללכת לקוסם... אבל ת'כלס אתה צריך להשלים עם זה או לנסות להוריד פרופיל ואז להיות עדיין מסופח ליחידה
יש לי חבר שאח שלו התחיל בשריון... היה לוחם בשריון והכל
ואז הוא הוריד פרופיל והפך להיות ג'ובניק...
הוא לא היה כל יום בבית... אלא עדיין היה טוחן בשיזפון שזה ליד אילת... פשוט הוא היה שקמיסט שם...
ולאותו צורך קח לדוגמה את גילי מהפורום
התחיל בגבעתי כקרבי... הוריד פרופיל... ועכשיו הוא ג'ובניק בגבעתי ולא חוזר כל יום הביתה |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|