return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 
מה ילד פלשתינאי חושב

Hell_Copter
quote:
Originally posted by Ariels
אחי כתבתי תגובה של 2 עמודים בכתבן ונמחק לי הכל בטעות, קוס עאמק
ישבתי וכתבתי ניתוח מדוקדק על הכל במשך 40 דקות והכל נעלם אינעל ראבק

יש מצב אתה מביא בנקודות את מה שכתבת?
סתם מעניין אותי...
Ariels
quote:
Originally posted by Hell_Copter
יש מצב אתה מביא בנקודות את מה שכתבת?
סתם מעניין אותי...

צה"ל בצבא לא מוסרי בשיט שעובר כמעט על כל חוק בינלאומי שקיים או חוק נדל"ן שקיים במאות שנים האחרונות תוך בזיזה ברוטאלית ופגיעה ברכוש ללא הצדקה והרג חסר הבחנה של חפים מפשע

ומצד שני שלא יאשימו אותנו בגלל שיש חוק מאוד ברור שאומר שעל כח מזויין בלחימה להיות לבוש מדים ולכן שלא יפגעו אזרחים כאשר לא ניתן להבדיל בינהם לבין לוחמי מילציה זה בלתי אפשרי
Viber
quote:
צה"ל בצבא לא מוסרי בשיט שעובר כמעט על כל חוק בינלאומי שקיים או חוק נדל"ן שקיים במאות שנים האחרונות תוך בזיזה ברוטאלית ופגיעה ברכוש ללא הצדקה והרג חסר הבחנה של חפים מפשע

אבל עדיין הוא יותר מוסרי מרוב צבאות העולם,לפגיעה בנדל"ן יש חשיבות דיי גדולה כי אם לאיזה מחבל לא אכפת למות אז לפחות שיהיה אכפת לו מהעובדה שהמשפחה שלו תחייה באוהל למשך שאר החיים שלהם.

ראשי האירגונים כולל רנטיסי הודו שפעולות צה"ל בשטחים מונעות מהם מלבצע יותר פעולות טרור.
עם כול הכבוד מי שקובעות באו"ם מה לא הומניטרי היא לוב ומדינות כמוה

זה עובדה ידועה שצה"ל לא עבר על דיני המלחמה הבין לאומיים.
ובזה אפילו הודה יפתח ספקטור שרק מודאג מההסלמה במוסריות המלחמה ולא ממה שהיה עד עכשיו או בעתיד הדיי קרוב

לא יודע מה איתך אבל אני דיי סומך על צה"ל שישאר מוסרי יחסית למלחמה שהיא אף פעם לא מוסרית שבה נהרגים חפים מפשע,אין דבר כזה מלחמה נקייה,למרות שנוקטים באמצעים מול טמבלים שבאמת סתם הרגו ויש הוכחות נגדם.
Ariels
מי שקובע מה זה מוסרי ומה לא זה דינים שנקבעו לפי שבכלל היתה למדינות ערב עצמאות ואי אפשר להשוות את צה"ל לצבאות כי במדינות המערב מלבד ארה"ב
אין מלחמות כרגע שהצבא מעורב בהן והצבא האמריקאי הוא צבא מילואים שזה חתיכת חרא

מה שנשאר לך להשוות אותנו אליו זה צבאות של מדינות בעולם השלישי שנלחמים בקרטלי סמים וארגוני גרילה בצבאות שהן לא יותר טובים מהאנשים שהם נלחמים בהם

אין היום צבא שמנהל לוחמה שלא משתמש בנשק לא חוקי
אם זה קליעי 5.56 ו7.62
רימוני זרחן שבארץ קוראים להם "עשן מתפוצץ" כדי להצניע את העובדה שזה
נשק אסור לשימוש שחופר לך בעור עד שהחומר הבועאר עובר לצד השני של הגוף

או האמריקאים שמפילים גאלונים של נאפל"ם ועוד אחרי זה גם לא
מתביישים להראות את זה בכל סרט מלחמה שני שיוצא אצלם

האירוניה היא שמי שקובע מה הומני ומה לא ומעיז להטיף לנו מוסר זה און מדינות שלא הסכימו לקבל את הפליטים היהודים אחרי השואה

הפגיעה בחוקי נדל"ן הכוונה להשתלטות של פעילי ימין פאנטיים על אדמות כבושות שהן לא בחזקת אדמת מדינה מכוון שהשטח מעולם לא סופח למדינת ישראל בגלל כביכול זכות אבות שזה דבר שהוא לא קביל בשום אמת מידה שקיימת
העם האחרון שקבע שאדמות מסויימות שייכות לו היסטורית
גם אחרי לרציחתם של19 מיליון אירופאים ביניהם 6 מיליון יהודים
לגבי הריסת בתים...אני לא חושב שקיים מהל מקרקעין תקין אם קיים בכלל ברשות וממשל ישראלי לא קיים כך שלעולם לא ניתן להוכיח בעלות על שטח אדמה מסויים בשטחים ולכן הריסת מבנה שם יכולה להגיע גם בטענה של בניה לא חוקית אז בקטע הזה מי שם זין בכלל וחוץ מזה הרסת מבנה אמורה להיות אמצאי לחץ על המשפחות שלא לתמוך במפגע, יש להם האפשרות לקבול לבג"ץ ובמקרים הללו לרוב נאטם הבית אבל המשפחות בדר"כ כן תומכות בבן המפגע ולא מכירות בסמכות ישראלית ככה שהן לא עותרות לבג"ץ וכל הזין להן

קיצור אין לי כח לכתוב עוד כי גם ככה הזדיינתי יותר מדי אתמול שהכל נמחק
Viber
quote:
מי שקובע מה זה מוסרי ומה לא זה דינים שנקבעו לפי שבכלל היתה למדינות ערב עצמאות ואי אפשר להשוות את צה"ל לצבאות כי במדינות המערב מלבד ארה"ב
אין מלחמות כרגע שהצבא מעורב בהן והצבא האמריקאי הוא צבא מילואים שזה חתיכת חרא

מה שנשאר לך להשוות אותנו אליו זה צבאות של מדינות בעולם השלישי שנלחמים בקרטלי סמים וארגוני גרילה בצבאות שהן לא יותר טובים מהאנשים שהם נלחמים בהם

אין היום צבא שמנהל לוחמה שלא משתמש בנשק לא חוקי
אם זה קליעי 5.56 ו7.62
רימוני זרחן שבארץ קוראים להם "עשן מתפוצץ" כדי להצניע את העובדה שזה
נשק אסור לשימוש שחופר לך בעור עד שהחומר הבועאר עובר לצד השני של הגוף

או האמריקאים שמפילים גאלונים של נאפל"ם ועוד אחרי זה גם לא
מתביישים להראות את זה בכל סרט מלחמה שני שיוצא אצלם

האירוניה היא שמי שקובע מה הומני ומה לא ומעיז להטיף לנו מוסר זה און מדינות שלא הסכימו לקבל את הפליטים היהודים אחרי השואה

הפגיעה בחוקי נדל"ן הכוונה להשתלטות של פעילי ימין פאנטיים על אדמות כבושות שהן לא בחזקת אדמת מדינה מכוון שהשטח מעולם לא סופח למדינת ישראל בגלל כביכול זכות אבות שזה דבר שהוא לא קביל בשום אמת מידה שקיימת
העם האחרון שקבע שאדמות מסויימות שייכות לו היסטורית
גם אחרי לרציחתם של19 מיליון אירופאים ביניהם 6 מיליון יהודים
לגבי הריסת בתים...אני לא חושב שקיים מהל מקרקעין תקין אם קיים בכלל ברשות וממשל ישראלי לא קיים כך שלעולם לא ניתן להוכיח בעלות על שטח אדמה מסויים בשטחים ולכן הריסת מבנה שם יכולה להגיע גם בטענה של בניה לא חוקית אז בקטע הזה מי שם זין בכלל וחוץ מזה הרסת מבנה אמורה להיות אמצאי לחץ על המשפחות שלא לתמוך במפגע, יש להם האפשרות לקבול לבג"ץ ובמקרים הללו לרוב נאטם הבית אבל המשפחות בדר"כ כן תומכות בבן המפגע ולא מכירות בסמכות ישראלית ככה שהן לא עותרות לבג"ץ וכל הזין להן

קיצור אין לי כח לכתוב עוד כי גם ככה הזדיינתי יותר מדי אתמול שהכל נמחק

אני יענה לך אחר כך,יש לי ים זין שהבצפר נתן לי לעשות

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel