|
|
| Hell_Copter |
אם כבר יש ט'רד כזה אז אני יתן בו את מה שאני רוצה להגיד
זה לא נראה לכם מוזר שמכל מדינות העולם דווקא ישראל נבחרה להיות המדינה הכי מסוכנת לשלום בעולם?!
רק בגלל שכל הערבים רוצים אותנו לא פה אז זה הופך אותנו למסוכנים לשלום?
קצת אבסורד הייתי אומר... :rolleyes: |
|
|
| DJ_Yuval |
הם אומרים את זה בגלל שלישראל יש כור אטומי ונשקים מודרנים אחרים אבל זה שטות כי הם יודעים שזה רק כדי להגן על עצמינו ממדינות ערביות!
איראן מאיימת על ארה"ב שהיא תפתח טיל שיגיע אליהם והיא לא נבחרה למדינה הכי מסוכנת.. איזה עולם:confused: |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by DJ_Yuval
הם אומרים את זה בגלל שלישראל יש כור אטומי ונשקים מודרנים אחרים אבל זה שטות כי הם יודעים שזה רק כדי להגן על עצמינו ממדינות ערביות!
איראן מאיימת על ארה"ב שהיא תפתח טיל שיגיע אליהם והיא לא נבחרה למדינה הכי מסוכנת.. איזה עולם:confused: |
אני יודע למה הם אומרים את זה
אבל הכוונה שלי הייתה היא שזה שזאת החלטה של הערבים שהם נגדינו מצריכה את העולם לבחור בנו כמסוכנים?
זה לא שאנחנו נגיב במשהו כמו פצצת אטום למה זה יחסל באותה מידה גם אותנו... :rolleyes: |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אם כבר יש ט'רד כזה אז אני יתן בו את מה שאני רוצה להגיד
זה לא נראה לכם מוזר שמכל מדינות העולם דווקא ישראל נבחרה להיות המדינה הכי מסוכנת לשלום בעולם?!
רק בגלל שכל הערבים רוצים אותנו לא פה אז זה הופך אותנו למסוכנים לשלום?
קצת אבסורד הייתי אומר... :rolleyes: |
תעזוב אותך זה הכול בורות של האירופאים וגם של הקנדים קצת הייתי אומר,רוב האירופאים חושבים שהאינתיפדה זה מאבק לחופש,99% מהם לא מבינים את התועלת של פעילות צה"ל בשטחים חוץ ממה שהם קוראים "סתם להרוג חפים מפשע",כול האירופאים לא מבינים את החשיבות האסטרטגית של ההיתנחלויות,רוב האירופאים אם לא כולם לא מודעים לעובדות בשטח שאומרות שצה"ל וישראל הם יותר מוסריים מרוב מדינות העולם כולל רוב מדינות אירופה וארה"ב,רוב האירופאים לא יודעים שישראל עובדת לפי דיני המלחמה הבין לאומיים
ולסיום והכי חשוב,לפלסטינים ולערבים בכלל יש את התעמולה הכי טובה שיכולה להיות,אם תחשוב על זה מיליארד וחצי מוסלמים ברחבי העולם במשרות של הוראה על המזרח התיכון ובככלל סתם שוטפים את המוח לחברים שלהם שישראל פתחה בכול המלחמות ושישראל היא המדינה הכי מסוכנת וזה על מוח אירופאי ריק,זאת התוצאה שיצאת לך. |
|
|
| Ariels |
אחי כתבתי תגובה של 2 עמודים בכתבן ונמחק לי הכל בטעות, קוס עאמק
ישבתי וכתבתי ניתוח מדוקדק על הכל במשך 40 דקות והכל נעלם אינעל ראבק |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|