return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
שבוע סבל, וחזרתי! :)

Vortex_SA
טוב אז ככה, שלושה ימים לפני יום כיפור התחלתי להרגיש כאב בטן, כואב כואב, וכלום לא יוצא... ככה משכתי ומשכתי אמרתי בטח גזים... קיצר יום כיפור מגיע בדיוק בחמש הכאב מגיע לשיא כאילו יש לי איזה משאית בבטן, משהו נורא, אני עושה לאמא שלי אני צריך רופא... ואבא שלי מתעצבן עושה לי עכשיו אתה נזכר... בסוף הוא התעשת... נסענו לבי"ח (יום כיפור, פחד מאבנים גם...) מגיעים למיון, הכירורג בודק, טוב, אפנדציט, דחוף ניתוח, יאללה אינפוזיה, נכנסתי לניתוח... עכשיו אמרו לאמא שלי ניתוח פשוט, 20 דקות... יצא 3 שעות... מסתבר שהאפנדיציט היה דלוק והוא התפוצץ וחצי חלל הבטן שלי היה מלא נוזלים (מוגלה וכאלה...) היה דימום מסיבי והרחיבו חתך שם, בקיצר בלאגן... סיימתי ניתוח עם זונדה מחוברת לאף, קטטר, שתי אינפוזיות וצינור אל תוך הבטן להוציא הפרשות מהפצע.. קיצר איכס... אני עכשיו מחלים מהכל, שיחררו אותי הביתה אבל אני עדיין אל אנטיביוטיקה ולא זז הרבה... קיצר חזרתי, רק רציתי לספר לכל אלה אם יש בכלל ששאלו איפה אני... :)
NyKoN
איי איי אח שלו מסכן
תהיה בריא רק זה הכי חשוב
וטוב שחזרת
:D
Flotser
וואי אחי מסכן!!
:eyes:

אני למזלי גילו לי את האפנדיציט לפני שהוא התפוצץ אז היה ניתוח קל...

ופאק בטח פתחו לך את כל הבטן אההה?
זה צלקת גדולה כזאתי?

העיקר אבל עכשיו הכל בסדר!
תהיה לנו בריא
:wtf:
Vortex_SA
יש לי צלקת בצורת 'ר' הפוכה... כל הצד הימני של הבטן :) זה מזכיר לי שדוד שלי בא וניסה לעודד אותי אז הוא כזה עושה השוואות של הצלקת שלו עם שלי ושל אבא שלי, חתכו לו את כל הבטן, אבל ממש, מצד לצד... שיהיה בריא...
AnthemFreak
פיי
איזה באסה
מסכן
איזה באסה זה צלקת
אני יש לי נטייה לצלקות.. רופא עור אמר לי את זה
וזה מזה באסה
יענו צריך להזהר שאתה לא נכווה או נפצע
וזה קורה.. זה באסה
בישלתי לפני איזה חודש וחצי איזה משהו וזה.. טיגנתי לי דברים בכיף
ובטעות נגעתי במחבת
וזה עשה לי צלקת
וזה עדיין אדום כזה
וזה לא עובר
יש עוד דוגמאות.. אבל זה לא מעניין:)
תחלים מהר ותרגיש טוב חישי

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel