|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
היה גם קשה באושויץ 1..... לראות את המזוודות, השיער, הנעליים, הסירים, המשקפיים, וכל הרכוש הזה...... ועוד אח"כ את כל התמונות!!!! יא אללה!!!
|
אחי... שראיתי את השיער בעיקר... עברה בי חלחלה ענקית!!!
והמשקפיים גם שבר אותי...
אין זה פשוט לא גורם לך להבין עד כמה לא אנושי מה שהלך שם |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
אחי... שראיתי את השיער בעיקר... עברה בי חלחלה ענקית!!!
והמשקפיים גם שבר אותי...
אין זה פשוט לא גורם לך להבין עד כמה לא אנושי מה שהלך שם |
כן...... אני לא יודע אם שמת לב אבל בחדר עם השיער הייתה צמה בתוך כל הערימה הענקית..... כמו שיש את הנעל האדומה והנעל הלבנה במיידנק......
ובמשקפיים שמתי לב גם לנרתיק.......
והמדוודות...... הם אשכרה כתבו על זה שם ומספר..... הם אשכרה ציפו לקבל את זה בחזרה!!!!! :( :( :( :( |
|
|
| Hell_Copter |
כן...... אני לא יודע אם שמת לב אבל בחדר עם השיער הייתה צמה בתוך כל הערימה הענקית..... כמו שיש את הנעל האדומה והנעל הלבנה במיידנק......
ובמשקפיים שמתי לב גם לנרתיק.......
והמדוודות...... הם אשכרה כתבו על זה שם ומספר..... הם אשכרה ציפו לקבל את זה בחזרה!!!!! :( :( :( :( |
כן זה ממש עצוב...
ולמרות שנגיד הצמה או הנעל אדומה ולבנה זה נועד לסמל...
עדיין זה באמת דברים שהיו של האנשים שם...
שהגעתם בפעם הראשונה לקרמטוריום במיידנק...
אמרו לכם מה יש שם?
או שחשבתם שזה סתם חול?
אנחנו חשבנו זה סתם מקום עם הרבה חול...
אין לך מושג איזה שוק חטפתי שזה אמרו לי שיש שם 6 טון או משהו כזה של אפר של יהודים ששרפו!! |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by Hell_Copter
שהגעתם בפעם הראשונה לקרמטוריום במיידנק...
אמרו לכם מה יש שם?
או שחשבתם שזה סתם חול?
אנחנו חשבנו זה סתם מקום עם הרבה חול...
אין לך מושג איזה שוק חטפתי שזה אמרו לי שיש שם 6 טון או משהו כזה של אפר של יהודים ששרפו!! |
אמרו לנו שזה עפר של יהודים...... שרובו עף ברוח ובגלל זה שמו אותו תחת גג שישאר במקום....... נדהמתי לגלות שלמרות שרוב העפר עף ברוח, עדיין יש שם הר כזה ענק.....
נורא התעצבנתי כשהסתכלתי בערימה וראיתי סוללות, בדלי סיגריות, עטיפות של מסטיקים, וחתיכות זכוכית שאנשים כנראה זרקו לשם...... כאילו מה?? מי זורק זבל על עפר של בני אדם??? :mad: :mad:
אבל אתה יודע מתי קיבלתי את השוק? כשראיתי עצמות בתוך העפר!!! אשכרה עצמות!!!!!!!!! :nervous: :nervous: :nervous: |
|
|
| Hell_Copter |
אמרו לנו שזה עפר של יהודים...... שרובו עף ברוח ובגלל זה שמו אותו תחת גג שישאר במקום....... נדהמתי לגלות שלמרות שרוב העפר עף ברוח, עדיין יש שם הר כזה ענק.....
נורא התעצבנתי כשהסתכלתי בערימה וראיתי סוללות, בדלי סיגריות, עטיפות של מסטיקים, וחתיכות זכוכית שאנשים כנראה זרקו לשם...... כאילו מה?? מי זורק זבל על עפר של בני אדם??? :mad: :mad:
אבל אתה יודע מתי קיבלתי את השוק? כשראיתי עצמות בתוך העפר!!! אשכרה עצמות!!!!!!!!! :nervous: :nervous: :nervous: |
כן... גם שאנחנו היינו הייתי בשוק שראיתי את כל הזבל שאנשים זורקים לשם
אין טיפה של בושה לאנשים!!
וזה אפר אחי...
לפני שאמרו לנו מה זה באמת שחשבתי שזה הר של חול כדי לסמל איזה משהו
אבל שאמרו לנו שזה ראסמי האפר של היהודים שנשרפו שם...
חלחלה!!! |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|