return to tranceaddict
Pages: 1 [2] 3 
דיסקים 900MB

Ariels
תחשוב על זה ככה, כדיל הגדיל את הנפח של המידע מקטינים את הרוחב של הפס שנצרב. זה לא האיכות גרועה זה פשוט לפעמים הקרן לא מספיק חדה לקלוט פס כזה
s0undw4v3
כן אריאל צודק
הקטע הוא שרוב קרני הלייזר ברוב המכשירים לא מספיק חדות כדיי לקרוא מידע צפוף כזה, אז זה כבר נחשב לאיכות גרועה.

זה כמו לכתוב במחברת 25 מילים בשורה ממש ממש ממש ממש צפוף או לכתוב 10 מילים בשורה ושאפשר לקרוא כמו שצריך.

ולגביי הצריבה של ה-800 ב
overburn

רק צורבים מסויימים מאוד יכולים לעשות את זה (כמו שצריך) וביניהם איזה שני דגמים מאוד מאוד מאוד מסויימים של פלקסטור (חברה אחת מהטובות אם לא הכי טובה לצורבים) ועוד כמה שכבר שכחתי.

קיצר לא כדאי.

אם יש לך סרטי דיב-איקס של 780 מגה - תלמד קצת איך מתעסקים עם תוכנות לעריכת איכות סרטים ותוריד ת'איכות סאונד קצת או שתחתוך את הכתוביות בסוף וזה יוריד איזה 50 מגה מהקובץ.

מקווה שתסתדר.
Segev
אפשר להגיד שהסתדרתי תודה

פשוט אני מוריד סרטים לא יותר מ 600 אז אני מסתדר :D
GLoBaL-MUZiK
חבר'ה למה אתם מתעקשים לצרוב סרטים של בפורמט
VCD \ SVCD
שכל דיסק זה מעל 700 מיגה??? אין שום היגיון, אז בסדר לראות במחשב זה לא ממש כייף והאיכות על הפנים...אבל יש פיתרון אחר מאשר להילחם עם דיסקים של 800 מיגה, למשל הרעיון הבא

למה שלא תשקיעו בדברים האלה, יכול שישלכם את זה כבר ולא ידעתם אבל הינה מה שאני מציע

כרטיס מסך בעל יציאת טלווזיה, עדיף
G-Force 4

טלווזיה אני מניח שלכולם יש...קיצר קונים כבל שמחבר את המחשב לטלווזיה ומנגנים את הסרט, למרות שיש המון בעיות עם זה, ברגע שמוציאים את החיבור הנכון זה הכי שווה בעולם, הייתי אצל דוד שלי בפסח...ואיכשהו הוא הצליח לחבר הכל שיראו תמונה חלקה...קיצר זה כמו קולנוע פרטי

מה שכן אפשר להקליט לוידאו ולראות אם החבר'ה או החברה או מה שזה לא יהיה, קיצר אני ממליץ על זה

יש תוכנה מאוד קלה שמפקחת על כל העסק שנקראת
TV.Tool 8.0

וואלה שיהיה בהצלחה לכולם
Eitan E
[

כרטיס מסך בעל יציאת טלווזיה, עדיף
G-Force 4

טלווזיה אני מניח שלכולם יש...קיצר קונים כבל שמחבר את המחשב לטלווזיה ומנגנים את הסרט, למרות שיש המון בעיות עם זה

יש המון המון המון בעיות עם זה למשל אני עשיתי את זה
והיה לי בעיות כמו שהמסך מחשב שלי הוא 60 הרץ והטלויזיה היא 100 הרץ והיה בעיות ברענון(ריפרש) זה המספר התמונות שמגיע למסך בשנייה

או למשל שאתה מקבל הרבה הפרעות מגנטיות בגלל הרבה חוטים שאתה מחבר לטלויזיה

או מה קורה אם הכבל של הסאונד
headphones to rca
כבר נשחק ושומעים רק במונו

כל אחד שמחבר את המחשב לטלויזיה חושב שהוא גאון כאילו הוא בנה סטארט אפ שאף אחד לא עשה את זה לפניו בכל מקרה אני לאחר נסיון ארוך בתחום לא ממליץ על חיבור המחשב לטלויזיה
במקום זה אפשר לעבוד קצת יותר קשה ולצרוב לדיסק וי סי די ככה שאפשר לראות את זה בדיוידי יש גם סרטים שתומכים ב
ac3
שככה אתה מקבל בכלל איכות קול גבוהה יותר ממה שבמחשב

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel