|
|
| Gil Shwarts |
ובכן חברים אחרי המון המון זמן שלא שמתי פה שום דבר שלי
הנה גירסת 128 ביט של הרמיקס האחרון שלי
לא יודע בדיוק מה הסטייל אבל הוא מאוד יפה :)
(לפחות מבחינתי)
מתוך 4 גירסאות שהכנתי... הנה לכם אחת...
Download |
|
|
| DJentlman |
| well it's bout 4 am , i liked it kool sounds man gj |
|
|
| deluxe |
גיל גיל גיל...
כבר הרבה זמן לא שמעתי מוסיקה שלך
ככה:
הקיק נשמע טיפה יבש. תנסה סמפל טיפה יותר "רטוב" עם יותר נמוכים נעימים ופחות חדות בגבוהים... הגרוב נבנה יפה מאוד... אבל אני הייתי מחליף את הקלאפים שהשתמשת בהם בפרקשיינים או סנרים אחרים. שימוש בקלאפים כאלו נהייה מאוד נדוש...
הייתי מוסיף שייקרים... ליין צפוף היה מוסיף המון.
גם את הבס הייתי מעמיק ומגביר. הוא נשמע טוב במיקס אבל בשביל להרעיד קהל הייתי מוסיף לו עוד נמוכים
נסה לשחק עם ה
RBass של Waves
לגבי הווקל. הוא טיפה חזק מדיי צריך להחליש אותו במיקס. עוד משהו. הידליי על הווקל נבלע. אני הייתי שם קומפרסור על כל הערוץ עם האפקטים זה היה אמנם פוגע קצת בדינמיקות אבל זה היה "מבליט החוצה" את הדיליי.
לארוך כל הטראק חסרים לי תקפידים שילוו את הווקל. איזה ליד אלגנטי ברקע... או פרקשיינים שיללו את השירה... אבל צריך משהו. להסתמך על הגרוב שימלא את החלל הריק זה לא פתרון.
לגבי הסאונד הכללי... הוא טיפה חד מדיי. הייתי מוריד עוד גבוהים במאסטר ומקמפרס קצת יותר... כדי לתת לסאונד יותר "עגלגלות" ופחות חד מימדיות.
סה"כ אחלה עבודה אני ממש אוהב את הכיוון שאתה הולך אליו...
:D :D :D
Keep Working !!! |
|
|
| Gil Shwarts |
שייקרים זה קיצ'י מדי..
הטראק יהיה יותר מדי E-SAMBA
למרות שאני חולה עליו :)
הבייסליין בסדר גמור, בגלל שהאיכות ירודה אתה שומע אותו דיי שטוח... כנ"ל גם הווקלים והדיליי
מה שכן אתה צודק בעניין הקיק, אני יבדוק מה אני עושה איתו |
|
|
| deluxe |
| quote: | Originally posted by Gil Shwarts
שייקרים זה קיצ'י מדי..
|
שייקרים זה בכלל לא קיטצ'י...!!!! שייקרים מוספים המון לגרוב והם גם ממלאים את הסאונד בנפח...
אני חולה על שייקרים!!!
:crazy: |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|