return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 [4] 
קנסות / דוחות - הת'רד הרשמי

Ariels
אם חנית חניה כפולה אז מגיע לך
זה הדבר היחידי שמעצבן אותי בחניות

עכשיו שים 1, 2 ,3 או 4
?! גלגלים מי גורר עם כבל
יש את האוטוה הזה עם המנוף
שנכנס ומרים את האוטו

דו"ח של חניה על מדרכה 250 ש"ח
ונראה לי גם על חניה כפולה

לחנות על מעבר חציה זה 100 ש"ח

חניה באדום לבן או אדום
צהוב כשיש בן אדם באוטו
70 ש"ח
Q-PiXeL
250 שח
זה רק חניה על מדרכה וחניה בתחנת אוטובוס....

אבל דוגרי איפה שחניתי זה לא מדרכה...
אמא שלהם זונה...
itamarsan
אממממ טוב לי היה סיפור משעשע למדיי
אני לא קיבלתי עוד דו''ח ואני מקווה שאני לא יקבל
אבל חבר שלי קיבל והייתי איתו שהוא קיבל מסכן אבל זה לא היה אשמתו
בקיצר חזרנו ממסיבה מה זה שפוכים ופשוט יצנו להגיע הביתה אז אתם מכירים את הקטע שבא השוטר ובודק לך את הניירות במצב הכי לא מתאים שיש בעולם??
ככה זה קרה לנו בקיצר בודק ופתאום הוא רואה שהוא לא העביר את האוטו טסט מה וזה לא ידעתי ופה ושם ובסוף קיבל 250 שקל לא נעים חבר'יה לא נעים אבל בסוף אבא שלו שילם את זה עקב החוסר וודאות:D :D :D :D :D :D :D :D
Eitan E
לפני חודש חיכיתי להורים שלי שיחזרו מטיסה חיכיתי בכניסה לנתב"ג הלכתי ל5 דקות לקנות לי שתייה וכשחזרתי לא היתה שם מכונית שתבינו היה פול מכוניות שם ורק את שלי גררו

ולפני כמה ימים שני חברים שלי שהם עושים פרוייקט מטעם הצבא בחיל המודיעין נסעו לבסיס בגלילות עם אבאב של אחד מהם ושניהם לא היו חגורים אז ניגש אליהם שוטר ועושה להם סימן שיחגרו בסוף הם חוגרים אחרי כמה דקות הוא עוצר אותם ורוצה לתת להם דוח על זה שהם לא חגורים הם אומרים לו שהם ממהרים לבסיס אז הוא לקח מהם פרטים וישלח להם את הדוחות בדואר
בסוף האלה מגיעים לבסיס ומתברר שאין שם אף אחד כולם נסעו להר דוב לתקן את המכשירים אחרי ההפגזה של החיזבאללה
Hell_Copter
quote:
Originally posted by Eitan E
ולפני כמה ימים שני חברים שלי שהם עושים פרוייקט מטעם הצבא בחיל המודיעין נסעו לבסיס בגלילות עם אבאב של אחד מהם ושניהם לא היו חגורים אז ניגש אליהם שוטר ועושה להם סימן שיחגרו בסוף הם חוגרים אחרי כמה דקות הוא עוצר אותם ורוצה לתת להם דוח על זה שהם לא חגורים הם אומרים לו שהם ממהרים לבסיס אז הוא לקח מהם פרטים וישלח להם את הדוחות בדואר
בסוף האלה מגיעים לבסיס ומתברר שאין שם אף אחד כולם נסעו להר דוב לתקן את המכשירים אחרי ההפגזה של החיזבאללה

חחחחחחח כל הזין להם...

מזכיר לי שאתמול היינו תקועים אשכרה שעתיים בפקק כדי לצאת מהממדיון...
ולא היה לנו דלק בשיט... הייתה כבר חצי שעה נורה ולא זזנו!!
קיצר... בסוף אחרי שהשתחרר טיפה חבר שלי יצא לנתיב הנגדי והתחיל להרביץ שם עד שבאו מולנו מכוניות והוא נכנס בין שתי מכוניות...
קיצר הוא נכנס בדיוק לפני איזה שוטר או משהו... שהיה על אזרחי
ההוא עושה לנו... לפני שאתם ממשיכים להיות חוצפנים תשימו חגורות
קיצר בסוף שהגענו לפני הרמזור ההוא באוטו דיבר עם השוטרים ששם... אז חבר שלי עקף אותו ונסע משם כדי שלא יתנו לנו דוח או משהו :)

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel