|
|
| YuVaL |
| quote: | Originally posted by Gil Shwarts
אחי דברים כאלה קורים, קורה שנופלות מסיבות
2 סיבות לנפילה לפי דעתי:
1. שינו את המיקום של המסיבה
2. מחירים בעננים ועוד לילדים קטנים כאילו מאיפה הם יביאו ת'כסף
אם מפיקים מסיבה לילדים בגן צריך לקחת בחשבון שאין להם כסף! |
זה בדיוק מה שהלך שם.... בדיוק |
|
|
| Viber |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
היו שם איזה 100 איש...... אבל רק 10 מהם היו במועדון כי כל השאר החליטו שלא מתאים להם לשלם 50 שקל מסכנים על מסיבת יום הולדת של חבר שלהם...... ותבינו זה לא שהוא עשה עליהם כסף...... הוא היה צריך בכסף הזה לשלם על המקום......... |
איזה אחלה חברים מתנת יומ הולדת השאירו לו חוב שמן לשלם אולי פעם הבאה הם יתנו לו כדור בראש מתנה או משהו |
|
|
| -CosmicFire- |
חחח לא נורא אחי
לפחות פעם הבאה תתקלט במקום נורמלי...
איזה זונות
במסיבות שאניי הולך כי אין משהו אחר גיל 14-15-16
לוקחים שם במקום 70שקל
ואם קונים מיחצן במכירה מוקדמת זה 60
חחח אז אמרתי נילך לסנוקר נבוא ככה מאוחר ואז ניכנס בחינם
כושלאמא שלהם
באמת ב1וחצי
אני רואה 80-90איש בפנים ועוד 100בחוץ
חחח נגנבתי
אז אני בא לחבר שלי יחצן מתחיל לריב עם השומר תכניס אותו תכניס והשומר המניאק לא רצה
בסוף שילמתי 30שקל נכנסתי אחרי שעה היה מכות כל השומרים הלכו מכות עם מלא מלא מלא אנשים הלכו מכות עם המשטרה ממש שוטרים בניידות הרגו אותו פחחח
אז כל הזיין פה זה ששילמתי 30שקל לשעה אחת מסכנה שאפילו איפה שהיה את כל הנרגילות היה מלא...
אבל מה לעשות
עד שאני יגדל למסיבות נורמליות יש עוד זמן
אבל בסבבה גם מדברים כאלה נהנים ::}}
אחי כל עוד קיבלתה כסף
מבחינתי זה הנאה :} |
|
|
| HyPeRSoNiC |
| quote: | Originally posted by Viber
איזה אחלה חברים מתנת יומ הולדת השאירו לו חוב שמן לשלם אולי פעם הבאה הם יתנו לו כדור בראש מתנה או משהו |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בדיוק מה שאני חשבתי.....
וקוסמיק פייר - אני נהניתי....... קצת הייתי בשוק בגלל שלא הסכימו להכניס את הידידה שלי חינם, אבל אני יודע שזה לא היה ככה אם היו אנשים בפנים...... פשוט אמרו לכל הצוות לא להכניס יותר חינמים...... סעמק!!!!!
אבל מה - בסוף עשיתי באק טו באק עם די ג'יי שמבין משהו מהחיים שלו.... ונדיר למצוא כאלה אז נהניתי....... |
|
|
| -CosmicFire- |
| quote: | Originally posted by HyPeRSoNiC
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בדיוק מה שאני חשבתי.....
וקוסמיק פייר - אני נהניתי....... קצת הייתי בשוק בגלל שלא הסכימו להכניס את הידידה שלי חינם, אבל אני יודע שזה לא היה ככה אם היו אנשים בפנים...... פשוט אמרו לכל הצוות לא להכניס יותר חינמים...... סעמק!!!!!
אבל מה - בסוף עשיתי באק טו באק עם די ג'יי שמבין משהו מהחיים שלו.... ונדיר למצוא כאלה אז נהניתי....... |
צודק אחי גם אני היתי מפיק מזה אותו דבר כמוך
לפעמים אני אומר לעצמי
שיתנו לי לתקלט במועדון אפילו בלי כסף רק שיתנו לי את הכיף הזה
ואז נראה לאן זה יוביל
וברגע שאני יקבל את המערכת שלי אני יפיק מזה הכי הנאה שאפשר כי אני עוד כבר כמה חודשים בשביל זה.. |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|