return to tranceaddict
Pages: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
איי הנאפה

Hell_Copter
quote:
Originally posted by itamarsan
ראסמיי!!!!
אבל גם ידידות שלי נסעו לאיי נאפה ביום רביעי וחוזרות ביום שני דיברתי איתם אתמול והם אומרות שזה חבל על הזמן וגם הם השיגו את הדיל של ה460 דולררר

אז אותן ממש זיינו
460$
על חמישה ימים... זה בקאנט אחי
אנחנו מדברים על שבוע
MasterP
אין על איוס פשוט אין.... יש שם כל מה שבנאדם צריך ועוד
קיצר אני הייתי באיוס לפני שנה סוף הדרך...
קוס גם נחמד היו לי חברים שהיו שם
KosmiK-G8
סססססססססססססססססססססססעמק אתם מאמינים שאני בחיים שלי לא טסתי..?
ולא היייתי בחול
טוב אין לי הורים עשירים כמוכם..
אני כמו קני מסאותפארק...
גר בשכונת מצוקה...

וכל יום אני מת וקם לתחיה מחדש

וחוץ מזה חנן גולדבלט כבר לא לבד!!!
הוא הביא את נתן נתנזון!!!!!!!!!!!
אאאאאאאאממממממממממאאאאאאאאאאללללללללהההההההההההההההההההההההההההההה:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: :nervous: הההצילו!!!!!!!!
Sm0keMachine
באמת האוכל באיה נאפה יקר..
אבל אנחנו אכלנו כל יום בפיצה האט שמה, היה שם מבצע אכול כפי יכולתך ודווקא יצא זול לאללה..אז היינו טוחנים פיצה האט ולא אוכלים כלום חוץמזה כל היום..:)

ובקשר לאופנועים..לנו היה נסיון מממממש גרוע עם האופנועים שם..
עשינו 2 תאונות עם האופנועים וגנבו לנו אופנוע ומצאו אותו הרוס ושלא נדבר על הדוחות שקיבלנו שם (שוטרים מניאקים!)....:)לא משנה, זה סיפור ארווווך מאוד מה שקרה לנו שם עם האופנועים..ואין מצב שלא תעשו תאונה שם, כי תכלס אין לכם נסיון עם אופנוע, וגם האופן נהיגה שם שונה! אז כדאי להזהר ופשוט לחסוך את כל הכאב ראש הזה!!!

אהה ושכחתי, בקשר למועדונים..
תלכו למסיבות קצף, זה הדבר הכי כיף בעולם!!!!
יש בד"כ ב
PZAZ

תתרחקו מה
ABIZ
לא יודע אם זה השתנה מאז שהייתי שם..אבל זה מועדון קטן עם חרא של סאונד!

באמת לך לקסטל (למרות שקשה להכנס לשם..הסלקטורים שם נאציים) ולפלויד (המועדון שצמוד לו)
כשאני הייתי בפלויד הייתה שם מוזיקת פאנקי האוס איכותית חבל על הזמן..שחזרנו לארץ כל החברים שלי ביקשו ממני שאני יכין להם דיסק של מוזיקת פאנקי האוס :D
זאת נראה לי הייתה המסיבה עם המוזיקה הכי טובה ששמעתי בחיים! (אחרי היינקן סאנדנס :D)
KosmiK-G8
quote:
Originally posted by Sm0keMachine כשאני הייתי בפלויד הייתה שם מוזיקת פאנקי האוס איכותית חבל על הזמן..שחזרנו לארץ כל החברים שלי ביקשו ממני שאני יכין להם דיסק של מוזיקת פאנקי האוס :D
:D)

אחי תן דוגמאות למה זה מוזיקת פאנקי האוס
כי לי אין שמץ...

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel