|
|
| DJ-Kreing^^ |
שלום אנשים
:rolleyes:
סוף סוף הצלחתי לסיים עוד קטע, אחרי שלא נגעתי במחשב שבועיים פתאום נכנס בי הדחך לסיים משהו אז הנה.
הממ נתתי לזה את השם הזה בגלל שניסיתי ליצור בטראק גם מלודיה דיי אפלה כזאת וגם לנסות ליצור אוירה יותר רצינית.
אז הנה אם בא לכם להוריד:
:)
Kreing - Painted in gray
תודה...:wtf: |
|
|
| Rising |
מזכיר לי את
kai tracid :)
יפה אחי... תמשיך ככה...אהבתי :D |
|
|
| Vortex_SA |
| תראה יש לך פה בסיס, אבל יש כמה בעיות, הקצב הצלילים והמיקס... קודם כל הקצב, תכף זה צ'ילאאוט אחי :) תן לו בראש ותן קצת עוצמה, אל תפחד... עכשיו בקשר לצלילים הם יושבים על הבס ממש, זה מתקשר לי פה גם למיקס, במיקס טוב לכל צליל יש מקום משלו והכל ברור, פה הצלילים שלך יושבים אחד על השני, ממש לא מומלץ.. תשתמש באקולייזרים וקומפרסורים... תנסה, יכול לצאת משהו... |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
| quote: | Originally posted by Rising
מזכיר לי את
kai tracid :)
|
:D
תודה על השמיעה...
:) |
|
|
| DJ-Kreing^^ |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
תראה יש לך פה בסיס, אבל יש כמה בעיות, הקצב הצלילים והמיקס... קודם כל הקצב, תכף זה צ'ילאאוט אחי :) תן לו בראש ותן קצת עוצמה, אל תפחד... עכשיו בקשר לצלילים הם יושבים על הבס ממש, זה מתקשר לי פה גם למיקס, במיקס טוב לכל צליל יש מקום משלו והכל ברור, פה הצלילים שלך יושבים אחד על השני, ממש לא מומלץ.. תשתמש באקולייזרים וקומפרסורים... תנסה, יכול לצאת משהו... |
תודה על השמיעה
:)
ובקשר לקצב...תמיד יש לי עם הקטע הזה בעיות, למה פרקשן זה ממש לא הצד החזק שלי, אז ככה שאני מנסה לא להדגיש אותו יותר מידי.
בקשר לבאס...ניסיתי לשחק איתו הרבה לפני שהרכבתי עליו את המלודיה וככה יצא לי נראה לי הכי חלק.
אבל יכול להיות שאתה צודק וזה טעון שיפור...
תודה בכל מקרה
:) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|