| DJ-Kreing^^ |
טוב אני ינסה לעזור לך פה...
הרעש שאתה מדבר עליו יכול להיגרם מכמה חלקים פנימיים
1. אחד הסידירומים
2. המאוורר
3. ההארד דיסק
טוף הממ...
נעבור על כל האפשרויות אחד אחד.
1.
קודם כל תבדוק אם כל הסידירומים שלך עובדים, תכנסים דיסק נגיד עם מוזיקה לסידירום ותשמע אם הכל סבבה, וככה גם עם הצורב.
אם הדיסק לא עולה או נתקע באמצע וגורם להפסקת פעולתו של המחשב הבעיה כנראה באחד הסידירומים, פתח את המחשב ונתק את כבר החשמל של אותו סידי.
הבעיה תיפטר ותיצתרך להשיג סידי חדש.
2.
יש מצב שמה שעושה את צליל הציפצוף זה האחד המאוורירים שממוקמים בתוך המארז, אם ככה אז כנראה שיש משהו שמפריעה לו לעבוד והוא יוצר את הרעשים האלה, נוצר מצב שהוא לא מייצר קור, והמעבד והארד דיסק שלך מתחילים לעבוד ממש לאט, ואחרי כמה זמן פשוט ניתקעים.
פתח את המחשב ותפעיל אותי, ושים לב אם כל המאוורירים עובדים להם בסבבה שים יד להרגיש אם יש מספיק קור. אם אחד מהם לא עובד כמו שצריך ומפיק רעשים אז תוציא אותו ותנקה אתו מכל האבק, ואז תחבר אותו שוב ותראה אם הכל עובד נחמד.
3.
אם קול כזה יוצא מההארדיסק זה סימן שיכול להיות שהדיסקים בפנים זזו ממקומם ומתנגשים אחד בשני תוך כדי עבודה, זה יוצר רעשים וגורם לכך שהמחשב יתקע.
אתה יכול לעלות על הבעיה הזאת בקלות על ידי בדיקת פרטישנים פגומים
אם יש כאלה, פשוט תדאג לגבות את הדברים שחשובים לך ותחליף את ההארד דיסק במשהו יותר אייכות.
זהו, אהה וגם אין לך מה לפרמט את המחשב כי הבעיה לא במידע שעל ההארד דיסק אלא באחד החלקים הפנימיים אז יצא שסתם עשית את זה לחינם
טוב מקווה שעזרתי..
:wtf: :wtf: |
|
|