|
|
| Scorchio |
אוקיי אז החלטתי להקליט סט דמו כמו שצריך עם טראקים עכשווים ושווים
כרגיל תגובות והצעות לשיפורים יתקבלו בברכה
הסט נמצא בשרת של צ'וק אז לבקש ממנו פרטים למי שעדיין אין
ולהלן הטראקליסט:
01. 5th Dimension - Rain Of Emotion [Rober Nickson Remix]
02. Vivian Green - Emotional Rollercoaster [Above And Beyond Remix]
03. DJ Cor Fijneman Feat. Jan Johnston - Venus [Cor Fijneman Outstanding Mix]
04. Warrior - If You Want Me [Antillas Club Mix]
05. Mesh - Esthetic Visions
06. Scott Bond Vs. Solar Stone - 3rd Earth
07. Tranquility Base - Razorfish [Above And Beyond Full On Mix]
08. Ocean Lab - Beautiful Together [Signum Remix]
09. The Matriarch - Frequence [Original Mix]
10. Marcel Woods - Serenity [Original Mix]
11. Hemstock And Jennings - Zulu [Neo And Farina Remix]
כשאתם בתוך השרת תכנסו ל
Anything Else -> Scorchio
יש גם קובץ קיו |
|
|
| Vortex_SA |
אוקי... מיקס ראשון חלק... לא הכי חלק בעולם אבל בסדר... מיקס שני, לא חלק וקטוע, מה גם שיש מעבר חד של סאונד של טראק אחד לסאונד של טראק אחר... מיקס שלישי דיי חלק, אבל שוב מעבר חד של סאונד... מיקס רביעי חלק מאוד מבחינת ביטמטש, רק שאתה עושה מעברים נורא חדים של סאונדים והוא גם נקטע שוב באמצע... מיקס חמישי אייי, פיטש מוגזם... מעבר חד כוסעמק... אני לא אוהב את השימוש הזה בג'ט... מיקס שישי שוב פיטש, מדאבל דיי רציני... מיקס שביעי, מיקס גם לא הכי חלק בעולם, לפחות עכשיו המעבר בסאונד יותר בסדר, מיקס שמיני גם מדאבל לך, אבל מעבר יותר טוב, מיקס תשיעי טוב, אהבתי דווקא, סוף סוף טראקים מיוחדים!! טוב הוא היה מיוחד עד הברייק הזה שהוא ממש נוסחתי... אייי המיקס העשירי לא משהו בכלל בכלל...
בסך הכל לא נהנתי בכלל מהטראקים עצמם, חוץ מבסוף טראק עשר ותשע, שהיו עוד מילא, הטראקים מאוד נוסחתיים ובגלל זה אני לא אוהב את רובם, המיקסוס דווקא הפעם לא היה משהו בכלל, בסט הקודם שלך היה מקסוס יותר טוב, מעבר מאוד חד של סאונדים, תעבוד על זה... |
|
|
| Scorchio |
עזוב אחי ליכלכת
קודם כל יש את הטראק של אושן לאב ששם הפיטש משתנה כל שנייה אז זה נשמע כמו דאבל אבל זה בעצם לא כי אני לא נגעתי בג'וג כל המיקס
אני חושב שהגזמת מבחינת דאבלים
במיקס האחרון נכון יש דאבל אבל כל הדאבלים הם של שתי שניות מינוס
וגם אז הם ממש קטנים
ובקשר למעבר החד של הסאונד
תעשה טובה
אתה מקצין |
|
|
| Vortex_SA |
| טוב צח לקחת את זה קשה מדיי, עצה לחיים, קח כל ביקורת בערבון מוגבל, אין לך מה להתרגש מהתגובה שלי אם אתה חושב אחרת... |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|