return to tranceaddict
Pages: [1] 2 3 4 5 6 7 
מצחיק ברמה היסטרית

NyKoN
שלחו לי את זה עכשיו

אתר חבלז

רק תלחצו על הכפתור והוא ייצר לכם קללה מקורית ומיוחדת מותאמת לכם

תבלו
eXeTik
יא חתיכת טמבל נרקומן, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם מקק שמסריח מהפה, אני חולם על לגלח לך את הביצים עם סכין מפלסטיק בקליניקה של אחותך הזונה אחרי שאני מסים עם אמא שלך. יאללה, לך לגלח לעצמך את פי הטבעת, החתום: השרליל האנונימי שכבר שכחת מזמן

פחחחחחחחחח :p
Segev
יא חתיכת ממזר עם מנת משכל של פודל, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם הומו אחרי טיפול יופי אצל אחמד יאסין, אני צוחק כשאני חושב על להשתין על התחת שלך בכלא רמלה אחרי המשחק. יאללה, לך להזדיין, החתום: המפקד שרוצה בטובתך

:D
חמוד
ADiSH
יא חתיכת נאד של עכביש שעבר כריתת אשכים, אתה כמו קרנף מיוחם תוך כדי ריצת מרתון, אני צוחק כשאני חושב על להניח את הביצים שלי עליך מאחורי הקיר בזמן שהחברה שלך שרה שירי עם בבולגרית. יאללה, לך לגלח לעצמך את פי הטבעת, החתום: המעריץ האלמוני שמתגעגע
:tongue2
warpedd_
יא חתיכת יתוש נטול מח, שמעתי שאתה מעונין לקיים יחסי מין עם יאסר ערפאת בבייבי דול אחרי טיפול יופי אצל אחמד יאסין, יש דיבור ששווה ללמד אותך איך מדברים איתי מול כל המשפחה שלך אחרי המשחק. יאללה, לך להחדיר מוצרי מזון לפי הטבעת, החתום: נסיך החלומות שכבר שכחת מזמן

CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel