|
|
| YuVaL |
טוב.. אז ככה..
הרי אתמול היה היום האחרון של החופש.. אז אני וקובי רצינו למצות אותו עד הסוף..
טוב קמים ב5 ככה כרגיל.. מחשב טלויזיה רואים שידור חוזר של מיניסוטה נגד הלייקרס.. מקבלים טלפון מקובי בוא נלך לסרט
טוב אז אנחנו בדרך לסרט אבא של קובי מסיע אותנו עם עוד שני חבר'ה, קיצר חבר אחד מקבל טלפון בואו יש מסיבה במשמר דוד (מקום שתמיד יש פול שתיה חופשית).. טוב, אז אומרים יאללה נעשה U TURN ונסע... אבל לאאאאאא, השניים האחרים רצו ללכת לראות ת'סרט, טוב אז הולכים רואים את ג'וני אינגליש.. סרט דווקא חמוד עם מר בין, יוצאים החוצה מחכים שקובי יגמור ת'מקדונלדס שלו, טוב יוצאים החוצה לתפוס מונית, מתקשרים לאחד החברים שכבר במסיבה אומר שעדיין יש פול שתיה, טוב קיצר 3 חבר'ה תפסו מונית לגדרה ואני וקובי ועוד חבר נוסעים למשמר דוד, כולנו שמחים שאנחנו הולכים לדפוק ת'ראש קצת בכל זאת יום אחרון.. טוב מגיעים, נכנסים פנימה (חינם כמובן) הולכים לבר מן רואים אותו מוזג שותים.. שמחים שמחים, מביא לי שות אחד.. אחרי זה עוד אחד.. ופתאום.. נחשו מה קרה??? נגמררררררררר
בעעעעעעע, הבאסה של החיים נופלת, אפילו לא חצי מסטולים, והמסיבה הייתה כולה פריקים שתבינו ככה שהיה רוק נטו, אולי פה ושם איזה סקוטר אנתיקה אבל ככה.. טוב קיצר, יוצאים החוצה שומעים מכות.. הולכים וזה, בסוף כרגיל אין כלום, טוב נכנסים יושבים בפנים, פתאום קובי זורק רעיון משוגעעעעע..
בואו נלך לשגיא!!!!... טוב קיצר בהתחלה חשבתי שהוא מסתבלט עלי.. מתקשר לשגיא, שגיא כולו שיכור מתחיל לצעוק על איזה אחד עם חצקון ותחת נפול.. (והמבין יבין) טוב אנחנו אומרים אנחנו באים שואלים עם הציוד עדיין שם וזה הוא אומר כן גם יש קצת שתיה אז אנחנו שמחים
תופסים מונית למזכרת.. ממש איזה 5-10 דקות נסיעה.. מסתלבטים בנתיים על הנהג מונית והכל, טוב מגיעים שגיא רץ אלינו כמו בולבול לרותי.. קיצר מ'מצב הכל מכיר לנו ת'בנות
הולכים לזולהההההה.. מגיעים, ומה קורה, אין שתיההההה.. בעעעעע, טוב אז הולכים מביאים את הציוד מחבר של שגיא שם, מתחילים למקסס, פתאום מגיעה שתיהההה
WOOT WOOT.. אני כולי מאושר רץ פותח כמה שלוקים, אחרי זה לוקח כוס ממלא.. ויופי מתחיל למקסס.. טוב אחרי איזה חצי שעה אני ממקסס ממקסס לא זוכר מה שמתי בכלל.. אני זוכר שנגנתי קצת פרוג.. TOMCRAFT גם היה אני זוכר..
קיצר הזמן עובר עובר.. ככה 5 בבוקר, חבר אחד מזמין מונית הולך אני וקובי נשארים.. פתאום איזה אחד מתחיל להקיא תירס על השטיחחח..... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע, הוא גם נוסע בצד השני של הכביש.. :), אז נתנו לו שם.. MUHAHA.. טוב קיצר 5 בבוקר שותים קפה שחור, ממקססים קצת Summer Calling (Airwave Remix) טראק מדהים על הבוקר ד"א... טוב ככה 7 מעמיסים את הציוד מחזירים אותו לבית של חבר של שגיא.. מתקשרים לאבא של קובי וחוזרים הביתההההההההההה
פייייי זה היה מעייף.. לא יודע אם יש לכם בכלל כח לקרוא הכל.. אבל סתם משעמם בבית..
:P |
|
|
| Sniper |
נשמע יום נחמד ביותר
שמח שנהנת |
|
|
| Vortex_SA |
חי חה חו...
בואנה איך פחדתי על הקורן בוי... הוא מקיא שם על השטיח ועושה לי כזה "קר לי... קר לי" ואני בטוח תכף הוא מת לנו על הספה... אבל בסוף לא :) בואנה לא הייתי שיכור מת, הייתי שיכור, לא מת, אבל זה היה כיף, בעיקר עם הזאתי הנחמדה (.)(.) מאוד...
קיצר תגיד לגלעד המגודל הזה שהוא חננה, מה זה לבוא לזולא ולא להשאר עד שבע בבוקר???
היה כיף להיות שיכור :)
וניסיתי גם לעשן שכטה מסיגריה, וזה הדבר הכי מגעיל שיש, איך אתם סובלים את זה יא אללה...
אה והציוד עדיין שם :)
איזה פאשלה היה עם השם של הבנות... אני כזה, הנה זה קובי, זה יובל זה גלעד, והבנות, זאת עדי, מורן ו...שיט... :)
אתה זוכר על מי צעקתי כשדיברת איתי בפלא? כי אני לא... אה ואני זוכר איך פחדתי שאני ידריך את הנהג לא נכון ותגיעו למקום אחר :)
אני עושה לו, אתה מגיע לכנסייה כן... וכולם נשפכים מצחוק ואני לא מבין, ואז מבין ועושה לו סליחה לבית כנסת... וואללה היה פנאן, נחכה לחופש הבא :) |
|
|
| MASTERsplinter |
| אחלה סיום.. |
|
|
| YuVaL |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
חי חה חו...
בואנה איך פחדתי על הקורן בוי... הוא מקיא שם על השטיח ועושה לי כזה "קר לי... קר לי" ואני בטוח תכף הוא מת לנו על הספה... אבל בסוף לא :) בואנה לא הייתי שיכור מת, הייתי שיכור, לא מת, אבל זה היה כיף, בעיקר עם הזאתי הנחמדה (.)(.) מאוד...
קיצר תגיד לגלעד המגודל הזה שהוא חננה, מה זה לבוא לזולא ולא להשאר עד שבע בבוקר???
היה כיף להיות שיכור :)
וניסיתי גם לעשן שכטה מסיגריה, וזה הדבר הכי מגעיל שיש, איך אתם סובלים את זה יא אללה...
אה והציוד עדיין שם :)
איזה פאשלה היה עם השם של הבנות... אני כזה, הנה זה קובי, זה יובל זה גלעד, והבנות, זאת עדי, מורן ו...שיט... :)
אתה זוכר על מי צעקתי כשדיברת איתי בפלא? כי אני לא... אה ואני זוכר איך פחדתי שאני ידריך את הנהג לא נכון ותגיעו למקום אחר :)
אני עושה לו, אתה מגיע לכנסייה כן... וכולם נשפכים מצחוק ואני לא מבין, ואז מבין ועושה לו סליחה לבית כנסת... וואללה היה פנאן, נחכה לחופש הבא :) |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
עדי מורן.. ושיט
LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
זה היה כזה מצחיק
ואחי אל תדאג יש כאלו שתמיד משתכרים חזק וקר להם בבוקר
זה קרה לי פעם עם חבר רק שלו זה היה הרבה יותר גרוע...
קיצר
היה חבל"ז
נראה לי היום הכי בנזונה בחופש
:P |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|