|
|
| oDrori |
| quote: | Originally posted by Rising
אממ לנאצים אין כוונות טובות ..
עודד תגיד אתה עוד מנסה להיות הצודק באישו הזה?
הבנתי שהיית בפולין וכל זה..
אבל דווקא בגלל זה אתה אמור להבין קצת מי אלה הנאצים וגם אלה שחיים בתקופתנו..
אם תיהיה סבלני איתם אז דברים יכולים לקרות.
שמשווים אותך לנאצים מה הם כבר יכולים להתכוון אחרת משנאה אלייך...
ועצם העובדה שמשווים אותך לחרות האלה זה בלתי נתפס..
כי אין דבר שמשתווה אליהם ברוע ובאזכריות..
|
אני מאמין שאם אתה משתיק אותם, אתה עושה להם עוול. זכותם להשמיע את קולם, זכותנו לנגוד אותו. ואם אנחנו כ"כ אדישים שאנחנו לא מצליחים לעצור את ההתפשטות של הגזענות, אז מגיע לנו שהיא תאכל אותנו. על ידי זה שאתה נותן להם את אותו היחס שהם נותנים לך אתה רק יורד לרמה שלהם, פשוט מאוד.
כשמשווים אותך לנאצים אז אכן הם מראים שנאה כלפיך, אבל הם עושים את זה ע"י השוואה למשהו גרוע... כלומר, הנאצים מבחינתם זה משהו גרוע, אתה לא מסכים איתי שנאו-נאצי לא ישווה אף יהודון למישהו נעלה כמו אדולף היטלר? זה שהם מראים שנאה למוש לא אומר שהם מראים שנאה ליהדות.
ושנייה בקשר לזה שזה בלתי נתפס להשוות אותי אליהם אני כבר אתייחס אחרי הציטוט לאלון
| quote: | Originally posted by Rising
עודד אתה בחור חכם..
מה קרה? |
עץ הדעת טוב ורע... ייבאו לי אותו מהמחתרת הפרסית, לו רק היו מגדלים אותו בארץ
^הכתובת לעיל נאמרה ברצינות משהו, אך נשמעה די וווייייירדו... נא לא להשתמש בה נגדי בטיעונים עתידיים
| quote: | Originally posted by NyKoN
תראה לאיפה הגענו
על זה שאני מביע דעה- קיצונית או לא
יהודי אחר.. ועוד ישראלי... קורא לי נאצי |
מי קרא לך נאצי? מי שזה לא יהיה, הוא לא יודע לזהות אחד... בטח לא אני, אם אתה חושב שקראתי לך נאצי קרא טוב טוב את מה שכתבתי שוב כי לא עשיתי את זה.
| quote: | Originally posted by NyKoN
אין לי שום דבר משותף עם הנאצים- כלוווווווום
|
וואלה?
Religion In Hope For Destruction (Islam) / (Judaism) -> מחק את המיותר
^^^סתם ללהתחלה
אתם לא מבינים? גישה כזאת, של התעלמות מטענות כאלה, בעצם מאפשרת לנו להתעלם מהעובדה שהם אולי צודקות.
מוות לערבים, מוות לנאצים
בלי שום כוונה להעליב את אורן נאור, אבל אני מוצא מעט אבסורד בחתימה הזאת |
|
|
| Narcotic Mind |
קבל ח"ח עודד
לדעתי אתם מנפחים את זה יותר מידי, נכון אולי הוא נתן תגובה מוגזמת אבל לא, לא מצאתם נאצי בפורום, לא כל מי שאומר "היטלר" נאצי, תבדקו את ההקשר, נכון שהוא השווה את מוש להיטלר שזה מעשה מטומטם אבל זה היה בתור משהו רע...
לדעתי כולם סתם מתערבים זה עניין אישי של מוש והמודים, למקרה שהם רואים לנכון להעיף אותו |
|
|
| NyKoN |
בוא נתחיל מזה שאני מקווה שהאיסלאם יכחד כי מה לעשות
האיסלאם זאת לא ממש דת מפותחת- יש לה הרבה חסרונות.. אני אישית יכול לספור יותר חסרונות מיתרונות
זאת דת של בורים
תקרא לי מניאק גזען אבל אני פרפקציוניסט ולפי דעתי במאה ה21 במדינות שיש להן ערמות של כסף מנפט צריכה להיות דת יותר מעודכנת של משאירה את המאמינים בה בורים
תהרוג אותי- אני לא סובל מוסלמים
אני בטוח שגם אתה לא סובל מישהו ולא היית מתנגד למוות שלו
אתה מדבר על הגישה שלנו
אבל הגישה שלך היא בעצם זאתי ששגויה
מה אתה חושב? שמזה שאתה מקווה/מצפה לשלום באמת הוא יבוא??
אתה לא מבין שהם שונאים אותנו?
אם מישהו שאתה מכיר היה שונא אותך ומנסה להשמיד אותך אתה לא היית שונא אותו בחזרה? |
|
|
| Vortex_SA |
יווווווו אני לא יכול להתאפק יותר, קודם כל אני מסכים עם עודד, אתם לא שמים לב שאתם גזענים בעצמכם??, כמה ציטוטים להמחשה:
"הגזענים האלה נולדים עם ריח רע מהפה"
"צריך להרוג את כל הערבים"
די כבר להיות כאלה מפגרים, תקראו איזה ספר הסטוריה, זה בדיוק מה שאמרו על יהודים לפני מלחמת העולם השניה, ונייקון יודע מה, מילא עודד השווה אותך לנאצי, אבל אתה בעצם תומך ברצח עם, ומה הנאצים עשו? (תשלים אותי פה...)
אתה שם לב שאתה טוען שהדת שלך עליונה מזאת של המוסלמים??? עלק דת של בורים, כל הדתות הגדולות הן על אותו יסוד, אותו דבר יכולת להגיד על היהדות והנצרות...
אגב אני לא מאמין שאתה מקשר בין הדת של המדינה לכלכלה שלה, זה רק בישראל ככה שתדע לך שהדת מקושרת למוסדות המדינה באופן ישיר, אתה שוכח שיש גם ערבים נוצרים וערבים דרוזים... עלק פרפקציוניסט... אגב אין אף אחד שהייתי מאחל למוות שלו, ולמה אתה לא סובל מוסלמים? אתה מכיר כמה באופן אישי?
וגם אני לא שונא מישהו בחזרה, זה כל כך מטומטם, תחשוב על זה קצת, אם לא היית שונא אותו בחזרה הוא גם היה לא שונא אותך...
אתה שם לב שאתה מבטל מישהו שהוא עם גישה שונה משלך??? אולי גם תקשיב לו? ככה הרבה בעיות היו נפתרות בעולם הזה...
ובקשר לנושא, מוש נראה לי סתם עלית להם על העצבים :) |
|
|
| ADiSH |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
יווווווו אני לא יכול להתאפק יותר, קודם כל אני מסכים עם עודד, אתם לא שמים לב שאתם גזענים בעצמכם??, כמה ציטוטים להמחשה:
"הגזענים האלה נולדים עם ריח רע מהפה"
"צריך להרוג את כל הערבים"
די כבר להיות כאלה מפגרים, תקראו איזה ספר הסטוריה, זה בדיוק מה שאמרו על יהודים לפני מלחמת העולם השניה, ונייקון יודע מה, מילא עודד השווה אותך לנאצי, אבל אתה בעצם תומך ברצח עם, ומה הנאצים עשו? (תשלים אותי פה...)
אתה שם לב שאתה טוען שהדת שלך עליונה מזאת של המוסלמים??? עלק דת של בורים, כל הדתות הגדולות הן על אותו יסוד, אותו דבר יכולת להגיד על היהדות והנצרות...
אגב אני לא מאמין שאתה מקשר בין הדת של המדינה לכלכלה שלה, זה רק בישראל ככה שתדע לך שהדת מקושרת למוסדות המדינה באופן ישיר, אתה שוכח שיש גם ערבים נוצרים וערבים דרוזים... עלק פרפקציוניסט... אגב אין אף אחד שהייתי מאחל למוות שלו, ולמה אתה לא סובל מוסלמים? אתה מכיר כמה באופן אישי?
וגם אני לא שונא מישהו בחזרה, זה כל כך מטומטם, תחשוב על זה קצת, אם לא היית שונא אותו בחזרה הוא גם היה לא שונא אותך...
אתה שם לב שאתה מבטל מישהו שהוא עם גישה שונה משלך??? אולי גם תקשיב לו? ככה הרבה בעיות היו נפתרות בעולם הזה...
ובקשר לנושא, מוש נראה לי סתם עלית להם על העצבים :) |
הוצאת לי את המילים מהפה (ואז כתבת אותם..) |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|