|
|
| MoSH_MaN |
יפה יפה
מה שאמרת שגיב ממה שקראתי
:p
לא היה לי כוח
רק רציתי להגיד שעודד שהיה בפולין ואחרי שראה הכל פשוט הבין שהוא בחיים לא יעשה את מה שהנאצים עשו לנו
אני לא אמרתי שהוא נאצי פשוט אמרתי שהוא אנטישמי וגזען
והתגובה השנייה שלו היו אחרי מילים שנוסחו על ידי חבר שלי מארצות הברית והוא בחיים לא היה אומר את הדברים האלה עליו.....
זהו |
|
|
| Rising |
| quote: | Originally posted by Vortex_SA
יווווווו אני לא יכול להתאפק יותר, קודם כל אני מסכים עם עודד, אתם לא שמים לב שאתם גזענים בעצמכם??, כמה ציטוטים להמחשה:
"הגזענים האלה נולדים עם ריח רע מהפה"
"צריך להרוג את כל הערבים"
|
מה אתה נורמלי?
זה היה בצחוק ... דיי לקחת דברים ברצינות אוף!!
אהה סליחה שכחתי שאני צריך לתת לנאצים מחמאות..
| quote: | Originally posted by oDrori
כשמשווים אותך לנאצים אז אכן הם מראים שנאה כלפיך, אבל הם עושים את זה ע"י השוואה למשהו גרוע... כלומר, הנאצים מבחינתם זה משהו גרוע, אתה לא מסכים איתי שנאו-נאצי לא ישווה אף יהודון למישהו נעלה כמו אדולף היטלר? זה שהם מראים שנאה למוש לא אומר שהם מראים שנאה ליהדות.
ושנייה בקשר לזה שזה בלתי נתפס להשוות אותי אליהם אני כבר אתייחס אחרי הציטוט לאלון
|
יפה אמרת ...
מוסכם בהחלט..
-----
ושוב אני מתנצל שאני מתערב פה ונדחף לענייניו של מוש , חבר שלי... |
|
|
| NyKoN |
איכס אתם מגעילים אותי עם הגישה האופורית שלכם
פתחתם פעם את העיניים שלכם וראיתם מה הולך פה?
אתם קולטים שרוצחים אותנו ברחובות שלנו? מה אתם רוצים? שנשב בשקט ונגיד טוב בואו נעשה שלום כשהם רוצחים אותנו?
מילא תגידו שהארגונים הלא דתיים שרוצים שנצא מהשטחים זה עוד מובן למה הם לוחמים וזה טבעי גם
אבל אתם לא מבינים שקבוצות כמו הג'יהאד האיסלמי שזה ארגון עצווום בגודל שלו לא יוותר ברגע שנצא? הם שונאים אותנו
אותי אותך עודד וכל יהודי או אמריקאי אחר
וכן
אני הכרתי מוסלמים והיחס המגעיל שלהם רק תרם לשנאה שלי כלפיהם- איך שהם חושבים שהם מרמים אותך ומשקרים לך ככה בעיניים זה פשוט ביזיון
חבל שהפורום הזה הוא פורום של ג'ובניקים (אל תעלבו) ואתם לא נמצאים שם במחסומים ורואים מה הבני זונות האלה עושים
אח שלי היה שמאלני לא פחות מכם ועכשיו הוא שונא אותם יותר ממני ותאמינו לי שזה לא מההשפעה שלי
מנוער עבודה לפני כמה שנים- בבחירות האחרונות הוא הצביע האיחוד הלאומי
אני לא מבטל פה אף אחד
תחגגו, תבלו ותהנו מהדעות שלכם על אופוריה ועולם שלא שונאים בו
אני רק אומר שזה לא מציאותי להגיד או לחשוב כאלה דברים..
אני בכלל באתי מגישה אחרת
כל הנושא הזה שאני צריך בכלל לכתוב פה היה נמנע מאוד מהר עם עודד היה חוזר בו מההשוואה שלו בה אני מושווה לנאצי כי המצב בהחלט שונה
מדינות ערב לא נראות לי בדיוק חסרות אונים וחסרות אמצעים ואנחנו לא מבצעים רצח עם פה ולא אונסים ובוזזים ועושים בהם פוגרומים
תאמינו לי שבדיוק כמוכם הייתי יכול להיות מאוווווווווווד מרוצה אם היה פה שלום
הייתי מעדיף אפילו שלום
אבל לא כל מה שאני רוצה מתגשם לצערי הרב
מלחמה זה המקלט האחרון שלנו מפני השמדה |
|
|
| Narcotic Mind |
| באלוהים אתה נשמע כמו ההערוץ של החיזבאלה רק מהצד שלנו |
|
|
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by NyKoN
אתם קולטים שרוצחים אותנו ברחובות שלנו? מה אתם רוצים? שנשב בשקט ונגיד טוב בואו נעשה שלום כשהם רוצחים אותנו?
מילא תגידו שהארגונים הלא דתיים שרוצים שנצא מהשטחים זה עוד מובן למה הם לוחמים וזה טבעי גם
אבל אתם לא מבינים שקבוצות כמו הג'יהאד האיסלמי שזה ארגון עצווום בגודל שלו לא יוותר ברגע שנצא? הם שונאים אותנו
אותי אותך עודד וכל יהודי או אמריקאי אחר
וכן
אני הכרתי מוסלמים והיחס המגעיל שלהם רק תרם לשנאה שלי כלפיהם- איך שהם חושבים שהם מרמים אותך ומשקרים לך ככה בעיניים זה פשוט ביזיון
חבל שהפורום הזה הוא פורום של ג'ובניקים (אל תעלבו) ואתם לא נמצאים שם במחסומים ורואים מה הבני זונות האלה עושים
אח שלי היה שמאלני לא פחות מכם ועכשיו הוא שונא אותם יותר ממני ותאמינו לי שזה לא מההשפעה שלי
מנוער עבודה לפני כמה שנים- בבחירות האחרונות הוא הצביע האיחוד הלאומי
אני לא מבטל פה אף אחד
תחגגו, תבלו ותהנו מהדעות שלכם על אופוריה ועולם שלא שונאים בו
אני רק אומר שזה לא מציאותי להגיד או לחשוב כאלה דברים..
אני בכלל באתי מגישה אחרת
כל הנושא הזה שאני צריך בכלל לכתוב פה היה נמנע מאוד מהר עם עודד היה חוזר בו מההשוואה שלו בה אני מושווה לנאצי כי המצב בהחלט שונה
מדינות ערב לא נראות לי בדיוק חסרות אונים וחסרות אמצעים ואנחנו לא מבצעים רצח עם פה ולא אונסים ובוזזים ועושים בהם פוגרומים
תאמינו לי שבדיוק כמוכם הייתי יכול להיות מאוווווווווווד מרוצה אם היה פה שלום
הייתי מעדיף אפילו שלום
אבל לא כל מה שאני רוצה מתגשם לצערי הרב
מלחמה זה המקלט האחרון שלנו מפני השמדה |
עכשיו יש כבר הגיון בדברים שלך, אבל תראה, אתה רשמת מקודם להרוג את כולם וכאלה דברים, מילא תגיד, להחזיר להם על הפיגועים, מילא תגיד נהיה מציאותיים, ואני מציאותי תאמין לי... אבל אתה ניסית להציג את הגישה שלך מהקיצוניות שלה, יענו בוא נהרוג את כולם וכו וכו'... מבין? ועם הצגה כזאת של דברים אף אחד לא ייקח אותך ברצינות, מבין? |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|