|
|
| Vortex_SA |
| quote: | Originally posted by itamarsan
אוקיי חבר'יה בקיצצררר הגעתי לשםםם אני מגיעהה נפגשתי עם חברים שלי סבבבבה
בקיצר אנחנו הולכים לאוהל של חבר שלייי
נישבע לכם לא היה אפשר להגיע לאוהל שלו מרוב כמויות האוהליםם
שהיו שם שמעתי משמועות שרצו במקום שהיו שם קרוב ל50 אלף איש ביום שישי בערב שהגעתי
בקיצר כול יום היתה מסיבה פסיכודאליית עצבנייית מביאה בראש ואחר כךך
וככה גם ביום שישי
בקיצר אחרי המסיבה ככה ב3 לפנות בוקררר
הלכנו לעשות אני ועד חבר שני חברים מדיטציייה ליד הים וזה היה פשוט אדירררר אחר כך ישבנו על צ'אי(מי שלא יודע זה תה הודי על בסיס חלב משהו חזקק בטירוףף) וככה הלכנו לישוןןן
אממ ביום שבת הלכתי לכמה הרצאות על מדיטאציאות
רוחניות וזגיות משהו זה בסט של החייים
הכרית שם מישהו רסתמןןןןןן מי גנואה מה זה בן אדם אחלההה
וכול פעם הלכתי לשתות צ'אי זה היה כזה דבר טווב אבל לא שתיתי יותר מידי כי זה הביא בחילללה
בקיצור בלילה היתה הופעה של ניקמת הטרקור נחמד היה ואחר כך עוד פעם הלכנו להיתפרק בפסיכודאלי
היה טוב וקניתי שרוואל ב20 שקל ושני צמידים ב15
אמממממ בלילה האחרון נישארנו עד הזריחה ישבתי עם מישהי שהכרתי וראינו את הזריחה היה כזה דבר עצבניייי
עוד משהווו :היו שםם כאלו שעושים ציורי גוףףף וזה היה דבר מדהים בנות היו הולכות או ערומות או רק עם חוטיני וציור עצבני על כול הגוף משהו חזקק ביותררר זההה
בסך הכולל היה משהו בסטטט של החיים אני לא מצטער על זה שחבר שלי שכנע אותיייי לבוא היה ממש אבל מממש מרגיעהה וטובבב |
תרגום...
לא הבנתי כלום בדוגרי... מצטער... |
|
|
| itamarsan |
| תקרא טוב אחי אין מצב שאני מתרגם לך את כול זההה!!!!! |
|
|
| Vortex_SA |
לא הבנתי, היו מסיבות פסיכודליות כל יום כל יום?? והצ'אי רשמת שהוא עושה בחילה, אתה בטוח שזה רק הוא עשה לך בחילה ולא עוד איזה משהו? :)
ואגב הבנתי שהיו ערומות... הבאת תצלומים? :) |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by itamarsan
תקרא טוב אחי אין מצב שאני מתרגם לך את כול זההה!!!!! |
הסיבה היחידה שהוא לא הבין זה בגלל שאתה רושם כככככההההההה כככככלללללל ההההההזזזזזממממממןןןןןןןן
זה ממש מעצבן!!!!!! תפסיק עם זה כבר!!!! :mad: |
|
|
| itamarsan |
כאילו אני לא מבין
אם אני רושם ככה אז מה תהרוג אותי על זה לא קרה שום דבר
זה מתוך התלהבות או מתוך משהו אחר מה יש בן אדם מבסוט רוצה לספר על משהו והוא מביאה את לא כמו שאתה רוצה אז אין מה לעשות תהרוג אותו על זההה לאאא
ובקשר עלייך שגיא
עם היית שותה יותר מידי צ'אי במשך היום זה באמת היה מביא בחילה כיי זה עם המון חלבב
ורשמתיי שהמסיבות הפסיכודאליות היו בלילה ולא ביוםםם
ביום היו סתם ריקודים מכול התקופות וגם דאנסים והיה ממשם נחמדד |
|
|
CLICK TO RETURN TO TOP OF PAGE
tranceaddict Forums Archive > Local Scene Info / Discussion > Europe > Europe - Israel
|