Become a part of the TranceAddict community! Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Local Scene Info / Discussion / EDM Event Listings > Europe > Europe - France > [HS] Pb techniques Hardware/Softwares/Internet...
Pages (300): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 »   Last Thread   Next Thread
Author
Thread    Post A Reply
Mister NjoY
keep the rhythm



Registered: Apr 2004
Location: 06 Nice - Monaco

quote:
Originally posted by PEZ68
Je suis pas sûr mais va voir dans le repertoire plugins de IE et supprime les fichiers qui viennent de QT. (Je crois que c'est des noms de fichiers qui commencent par 'npqt').


Je viens de tester, c'est pas ça

edit : Ok bon j'ai trouvé, j'ai suprimé tous ce qui commencé par "QTPlug"


___________________
http://www.facebook.com/nickosean

Last edited by Mister NjoY on Oct-29-2005 at 17:19

Old Post Oct-29-2005 17:00  France
Click Here to See the Profile for Mister NjoY Click here to Send Mister NjoY a Private Message Visit Mister NjoY's homepage! Add Mister NjoY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
maxxyme
Mr. Discogs



Registered: Nov 2002
Location: near Paris, France

quote:
Originally posted by PEZ68
@maxx> Ok, merci
Je penses je vais utiliser la deuxième solution même si ca faire un code source php assez moche à mon avis.


Tu peux aussi faire:

PHP:

$contenu 
.= '
    <INPUT TYPE="TEXT" VALUE="">'
;


pour ma part, c'est ce que je fais tt le tps, je mets le retour à la ligne avant mon bout de code html...


___________________
17.12.11 TBC @ Paris

Old Post Oct-30-2005 11:33  France
Click Here to See the Profile for maxxyme Click Here to Email maxxyme Click here to Send maxxyme a Private Message Visit maxxyme's homepage! Add maxxyme to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Insigma
poste utile.



Registered: Mar 2002
Location: A life of trance & running...

apparemment il existe un plugin pour 'the gimp' qui permet de passer en monofenetre, qqn le connait ?
C trop chiant le multi-fenetre pour un seul logiciel, moi qui ait tjs 50 trucs ouverts là c plus gérable.


___________________

+ 800 Vinyles à vendre

Old Post Oct-31-2005 14:28  France
Click Here to See the Profile for Insigma Click Here to Email Insigma Click here to Send Insigma a Private Message Visit Insigma's homepage! Add Insigma to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
maxxyme
Mr. Discogs



Registered: Nov 2002
Location: near Paris, France

quote:
Originally posted by stanymi
apparemment il existe un plugin pour 'the gimp' qui permet de passer en monofenetre, qqn le connait ?
C trop chiant le multi-fenetre pour un seul logiciel, moi qui ait tjs 50 trucs ouverts là c plus gérable.


Oui.
http://www.google.com/search?q=single+windows+gimp


___________________
17.12.11 TBC @ Paris

Old Post Oct-31-2005 15:16  France
Click Here to See the Profile for maxxyme Click Here to Email maxxyme Click here to Send maxxyme a Private Message Visit maxxyme's homepage! Add maxxyme to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Insigma
poste utile.



Registered: Mar 2002
Location: A life of trance & running...

quote:
Originally posted by maxxyme
Oui.
http://www.google.com/search?q=single+windows+gimp


tu roxxes merci


___________________

+ 800 Vinyles à vendre

Old Post Oct-31-2005 15:55  France
Click Here to See the Profile for Insigma Click Here to Email Insigma Click here to Send Insigma a Private Message Visit Insigma's homepage! Add Insigma to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Hank608
Supreme tranceaddict



Registered: Nov 2004
Location: Est de la France

quote:
Originally posted by stanymi
apparemment il existe un plugin pour 'the gimp' qui permet de passer en monofenetre, qqn le connait ?
C trop chiant le multi-fenetre pour un seul logiciel, moi qui ait tjs 50 trucs ouverts là c plus gérable.

Je me trompe, ou ce genre de questions veut dire qu'à ton boulot ils refusent de te fournir une licence de Photoshop ou Paint Shop Pro ?
(oui, ça a déjà été mon cas, donc Gimp...)

Old Post Nov-03-2005 13:22 
Click Here to See the Profile for Hank608 Click here to Send Hank608 a Private Message Add Hank608 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Insigma
poste utile.



Registered: Mar 2002
Location: A life of trance & running...

quote:
Originally posted by JoeHell
Je me trompe, ou ce genre de questions veut dire qu'à ton boulot ils refusent de te fournir une licence de Photoshop ou Paint Shop Pro ?
(oui, ça a déjà été mon cas, donc Gimp...)


g mm pas demandé. mais voilà tu as la question/réponse dtf.


___________________

+ 800 Vinyles à vendre

Old Post Nov-03-2005 15:06  France
Click Here to See the Profile for Insigma Click Here to Email Insigma Click here to Send Insigma a Private Message Visit Insigma's homepage! Add Insigma to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Mister NjoY
keep the rhythm



Registered: Apr 2004
Location: 06 Nice - Monaco

non mais ptdr : http://www.funpic.hu/funblog.click....kinpc.html&en=1


___________________
http://www.facebook.com/nickosean

Old Post Nov-03-2005 19:49  France
Click Here to See the Profile for Mister NjoY Click here to Send Mister NjoY a Private Message Visit Mister NjoY's homepage! Add Mister NjoY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
benjamin
I love humppa



Registered: Dec 2002
Location: Nancy, France

non mais c'est enorme...



Old Post Nov-03-2005 19:51  France
Click Here to See the Profile for benjamin Click Here to Email benjamin Click here to Send benjamin a Private Message Add benjamin to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Insigma
poste utile.



Registered: Mar 2002
Location: A life of trance & running...

lol xclent


___________________

+ 800 Vinyles à vendre

Old Post Nov-05-2005 09:53  France
Click Here to See the Profile for Insigma Click Here to Email Insigma Click here to Send Insigma a Private Message Visit Insigma's homepage! Add Insigma to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
d&b
Albatar



Registered: Nov 2003
Location:

http://pompage.net/pompe/tablevscss


nan c'est pas drole c'est utile (peut etre)




et tiens un autre site super utile (mais moins quand meme hein)

http://www.service-gratuit-fr.com/


___________________
Rien ne se perd, rien ne se crée, tout s'arrose

Last edited by d&b on Nov-06-2005 at 21:43

Old Post Nov-06-2005 21:32  France
Click Here to See the Profile for d&b Click here to Send d&b a Private Message Add d&b to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Mister NjoY
keep the rhythm



Registered: Apr 2004
Location: 06 Nice - Monaco
Re: Bugs d'affichage au démarrage, Dès l’or que le PC est sous tension...

quote:
Originally posted by Mister NjoY
Depuis déjà quelques semaines, je suis confronté à un bug d'affichage lorsque j'allume mon PC

Celui ci s'affiche dès l’or que le PC est sous tension, c'est à dire dans le BIOS, avant que Windows se lance…
[*img]http://perso.wanadoo.fr/njoyourmixx/b1.JPG[/img] [*img]http://perso.wanadoo.fr/njoyourmixx/b2.JPG[/img] [*img]http://perso.wanadoo.fr/njoyourmixx/b4.JPG[/img]

Et celui ci s'affiche après le chargement de Windows, au moment ou le bureau doit s'afficher
[*img]http://perso.wanadoo.fr/njoyourmixx/b5.JPG[/img] [*img]http://perso.wanadoo.fr/njoyourmixx/b3.JPG[/img]

Après 5 ou 6 redémarrages, l'affichage redevient normal et Windows XP se lance normalement...

Mais ceci arrive tous les jours lorsque j'allume l'ordi !

J'ai donc pensé que cela provenait de la carte graphique.
Je l'ai mise sur un autre PC, tout à fonctionné correctement. J'ai également testé la carte graphique de l'autre PC sur le miens, ca a fonctionné correctement aussi
Dernier recourt, formatage + clear Cmos = toujours même problème...

Je ne sais plus quoi faire...

Info :

Asus A7N8X-E Deluxe
AMD Barton 3200+
Corsair 2x512Mo PC3200
GeForce FX5950 Ultra


Problème reglé OUF !
Ca venait de l'Alim, j'en ai reçut une autre ce jour, tout est OK


___________________
http://www.facebook.com/nickosean

Old Post Nov-07-2005 18:40  France
Click Here to See the Profile for Mister NjoY Click here to Send Mister NjoY a Private Message Visit Mister NjoY's homepage! Add Mister NjoY to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Local Scene Info / Discussion / EDM Event Listings > Europe > Europe - France > [HS] Pb techniques Hardware/Softwares/Internet...
Post New Thread    Post A Reply

Pages (300): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 »  
Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Subscribe to this Thread

Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 03:21.

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not edit your posts
HTML code is ON
vB code is ON
[IMG] code is ON
 
Search this Thread:

 
Contact Us - return to tranceaddict

Powered by: Trance Music & vBulletin Forums
Copyright ©2000-2014

Privacy Statement
Geo Visitors Map

Icon