Become a part of the TranceAddict community! Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > Local Scene Info / Discussion / EDM Event Listings > Europe > Europe - Germany > Der PC-Problem Thread
Pages (341): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 »   Last Thread   Next Thread
Author
Thread    Post A Reply
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

das kotzt mich an
64 eus dafür bezahlt
nein is kein noname is TWINMOS
aber das board müsste die doch unterstützen?
Hab mich vorher extra hier informiert , ob man 2700 und 3200 laufen lassen kann und dann das!!!
Hab bei comtech eingekauft.

Old Post Jul-20-2005 16:31 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
RenM
gemüseliebhaber



Registered: Oct 2003
Location: Stuttgart, Germany

ein 3200er kann auch auf 166mhz laufen
check mal im bios welchen speichertakt er nimmt und guck dir die cas settings an

Old Post Jul-20-2005 16:41  Germany
Click Here to See the Profile for RenM Click here to Send RenM a Private Message Add RenM to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

kanns denn keiner genau sagen??

hab nochmal nachgeschaut
hab ein :

MBA Gigabyte GA-7N400-L N Force2 Ultra 400 Chipsatz
5x PCI, 1x AGP 8x, 4x DDR
UDMA133, 6 Kanal Sound, LAN on board
unterstützt CPUs mit FSB 400Mhz

Old Post Jul-20-2005 16:41 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

quote:
Originally posted by RenM
ein 3200er kann auch auf 166mhz laufen
check mal im bios welchen speichertakt er nimmt und guck dir die cas settings an


wo kann ich das schaun?

Old Post Jul-20-2005 16:42 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

hab den FSB mal auf 133 gestellt, dürfte das was damit zu tun haben?

wenn ich nur mit dem neuen RAM gestartet hab, hat er sich ja immer beim WIndows start aufgehangen
jetzt kommt man bis in den LOGIN Bereich von Windows dann startet er neu?!?!?!?
So auf 166 kommt Bluescreen.... mit 133 gehts aber wie gesagt startet dann etwas später neu
?!?!?

Old Post Jul-20-2005 17:32 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

hab den ram zurückgeschickt
hoffentlich nehmen die ihn auch wieder an!!

hab den ram auch nochmal einzeln auf FSB 100 mhz probiert. Ging bis in den Loginbereich dann hat er neu gestartet. Also scheint er wirklich bei meinem Board nicht zu funktionieren.

Old Post Jul-21-2005 09:40 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

so ich hab ein netzwerkproblem

windows 2000 auf windows 2000
auf meinen rechner kann von diesem windows 2000 rechner zugegriffen werden´, aber ich kann auf diesen rechner nicht zugreifen
woran liegt das?
hab dort gastkonto aktiviert und hier auch. Er will dort immer eine Benutzer- und Passworteingabe haben?!

Old Post Jul-22-2005 12:25 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
disco stu
Supreme tranceaddict??



Registered: Nov 2001
Location: Around the World

leg doch mal auf dem anderen PC ein Konto für deinen PC an und falls du ein Passwort auf deinem PC verwendest muss das da natürlich auch rein

Old Post Jul-22-2005 12:29  Germany
Click Here to See the Profile for disco stu Click here to Send disco stu a Private Message Add disco stu to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
McP68
_



Registered: Apr 2003
Location:

quote:
Originally posted by disco stu
leg doch mal auf dem anderen PC ein Konto für deinen PC an und falls du ein Passwort auf deinem PC verwendest muss das da natürlich auch rein


funktioniert, danke

Old Post Jul-22-2005 12:52 
Click Here to See the Profile for McP68 Click here to Send McP68 a Private Message Add McP68 to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
BloodfIower
Comment · Like · Share



Registered: Jun 2002
Location:

fuck!
hab hier auf arbeit miranda druff gemacht aber der springt immer sofort nach 3sek wieder auf offline sobald ich online gehe, zuerst istz das männchen grün dann sofort wieder rot. norton AV und IS hab ich deakiviert, was muss ich noch machen?

Old Post Jul-23-2005 11:00 
Click Here to See the Profile for BloodfIower Click here to Send BloodfIower a Private Message Add BloodfIower to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
disco stu
Supreme tranceaddict??



Registered: Nov 2001
Location: Around the World

kann mir einer mal ne httpd.conf von seinem suse system zeigen, ich weiß immer noch nicht was los ist.

Der apache2 startet ohne fehler aber ich kriege keine webseiten angezeigt, wenn er nicht läuft dann findet der browser den webserver erst gar nicht.

Ich weiß es nicht mehr

Old Post Jul-23-2005 11:01  Germany
Click Here to See the Profile for disco stu Click here to Send disco stu a Private Message Add disco stu to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
arctic light
Schwabenjunge



Registered: Jun 2003
Location: Balingen, Germany | arctic-light.de | GTA #95

quote:
Originally posted by Bloodflower
hab hier auf arbeit miranda druff gemacht ...


Wenn es nur um ICQ geht, würde ich einfach über das webbasierte ICQ2Go rein - http://www.icq.com/icq2go/
Vorteil: Nichts muss installiert werden.


___________________
“Sometimes I think the surest sign that intelligent life exists elsewhere in the universe is that none of it has tried to contact us.” - Calvin

Old Post Jul-23-2005 16:50  Germany
Click Here to See the Profile for arctic light Click here to Send arctic light a Private Message Visit arctic light's homepage! Add arctic light to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > Local Scene Info / Discussion / EDM Event Listings > Europe > Europe - Germany > Der PC-Problem Thread
Post New Thread    Post A Reply

Pages (341): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 »  
Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Subscribe to this Thread

Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 23:58.

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not edit your posts
HTML code is ON
vB code is ON
[IMG] code is ON
 
Search this Thread:

 
Contact Us - return to tranceaddict

Powered by: Trance Music & vBulletin Forums
Copyright ©2000-2018

Privacy Statement / DMCA