Become a part of the TranceAddict community! Frequently Asked Questions - Please read this if you haven'tSearch the forums
TranceAddict Forums > DJing / Production / Promotion > DJ Booth > Need new DVS Interface, suggestions please.
Pages (9): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »   Last Thread   Next Thread
Author
Thread    Post A Reply
miamitranceman
Extreme tranceaddict



Registered: Nov 2004
Location: Miami

quote:
Originally posted by DJ RANN
Apparently, the Phase units start shipping on the 25th. There's no info when stores will have them but at least they've confirmed the production is finished.

I'll post up a review the moment I get my grubbies on some....


Nice


___________________
Click the link below to stream all of my mixes past and present. New mixes go up about once a month. Enjoy!

www.mixcloud.com/jluger

Old Post Mar-25-2019 12:05  United States
Click Here to See the Profile for miamitranceman Click here to Send miamitranceman a Private Message Add miamitranceman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ RANN
Supreme tranceaddict



Registered: May 2001
Location: Hollywood....

There's still no sign of them in shops yet and it seems no one has actually received their pre orders so it's still a waiting game...

Old Post Mar-29-2019 02:43 
Click Here to See the Profile for DJ RANN Click here to Send DJ RANN a Private Message Add DJ RANN to your buddy list DJ RANN is online now Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
itsamemario
Italian Plumber



Registered: Jun 2001
Location: Mushroom Kingdom

i just got mine but it's all pay2win



___________________
BA-DUM-TSS


quote:

ALFI - BOHICA - DJ MIX (Stream+Dropbox)

Old Post Apr-07-2019 23:46 
Click Here to See the Profile for itsamemario Click here to Send itsamemario a Private Message Visit itsamemario's homepage! Add itsamemario to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ RANN
Supreme tranceaddict



Registered: May 2001
Location: Hollywood....

SO it seems this is slightly turning in to a PR nightmare for phase.

There's only handful of people that have received their units and they seem to be "influencers" and not people on the pre order list for over a year.

Tons of complaints on all their social media channels and still no retail release date, although they apparently finished production a month ago.

They're really fucking this up.

Old Post Apr-14-2019 16:41 
Click Here to See the Profile for DJ RANN Click here to Send DJ RANN a Private Message Add DJ RANN to your buddy list DJ RANN is online now Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Freak
Insert witty comment here



Registered: Jul 2003
Location: On a plane probably...

They will be hand delivered by Lord Lucan riding on Shergar... thats how likely this seems at the moment to materialise

Old Post Apr-15-2019 17:02  United States
Click Here to See the Profile for Freak Click here to Send Freak a Private Message Add Freak to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
DJ RANN
Supreme tranceaddict



Registered: May 2001
Location: Hollywood....

Fuckin lol. That sounds about right.

There's a rumor that some people who received them early ("influencers") couldn't register the sensors (not sure what to, either the base unit or software) so they throttled sending them out until they patch fix it.

These fuckers have had a year to get their shit straight and still can't deliver.

Guitar center still have no idea when they're getting stock.

Old Post Apr-16-2019 01:17 
Click Here to See the Profile for DJ RANN Click here to Send DJ RANN a Private Message Add DJ RANN to your buddy list DJ RANN is online now Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
miamitranceman
Extreme tranceaddict



Registered: Nov 2004
Location: Miami

quote:
Originally posted by DJ RANN
Fuckin lol. That sounds about right.

There's a rumor that some people who received them early ("influencers") couldn't register the sensors (not sure what to, either the base unit or software) so they throttled sending them out until they patch fix it.

These fuckers have had a year to get their shit straight and still can't deliver.

Guitar center still have no idea when they're getting stock.


Oh boy...


___________________
Click the link below to stream all of my mixes past and present. New mixes go up about once a month. Enjoy!

www.mixcloud.com/jluger

Old Post Apr-16-2019 02:13  United States
Click Here to See the Profile for miamitranceman Click here to Send miamitranceman a Private Message Add miamitranceman to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Brandt Slater
Supreme tranceaddict



Registered: Feb 2010
Location: Long Beach, California USA

Mine came in Monday. Finally gave them a run yesterday. Just like they say, this is the future of DJing with turntables. Set up is pretty easy. You go to their website. Create an account if you don’t have one already. Then download the config software. Pretty fast on a Mac. I read some Window users were having issues. And it’s definitely tuned for Serato. It works with all other software but you can tell it was developed on the Serato platform.

One thing noticed. I’m using Traktor. Phase operates. It tracks fine Traktor. However Traktor keeps flashing “Calibration failed. Please check record and needle.” Any other Traktor User getting that pop up? Is there a way to disable.


___________________
http://clairglobal.com/

Old Post Apr-17-2019 17:10 
Click Here to See the Profile for Brandt Slater Click here to Send Brandt Slater a Private Message Add Brandt Slater to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Brandt Slater
Supreme tranceaddict



Registered: Feb 2010
Location: Long Beach, California USA

Day 2 using Phase. I gave the receivers a full charge. Still performing beautifully. However the same Calibration error is displayed in Traktor.

I gave Phase a test on my Serato SL-1 System. No Calibration errors. This is where Serato has dominance over Traktor. In Serato, you can calibrate the needle sensitivity. Phase recommends sensitivity between -40 to -60db. I set mine to -50 and after calibration. A perfect circle. Traktor on the other hand doesn’t have this. The calibration visual doesn’t even appear. I’m using Traktor 3.02. Definitely not a game changer but it would’ve been nice if NI had advanced needle calibration.


___________________
http://clairglobal.com/

Old Post Apr-18-2019 09:21 
Click Here to See the Profile for Brandt Slater Click here to Send Brandt Slater a Private Message Add Brandt Slater to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Freak
Insert witty comment here



Registered: Jul 2003
Location: On a plane probably...

In Traktor, did you switch over the input sens from phono to line?

Old Post Apr-18-2019 17:28  United States
Click Here to See the Profile for Freak Click here to Send Freak a Private Message Add Freak to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Brandt Slater
Supreme tranceaddict



Registered: Feb 2010
Location: Long Beach, California USA

quote:
Originally posted by Freak
In Traktor, did you switch over the input sens from phono to line?


Yes the IO was switched to line. The receivers are tracking through Traktor. And Traktor is following the receiver but still reads calibration error. Only logical reason I could find is the sensitivity to Traktor is too low or maybe some other reason. Other Traktor users are reporting the same issue.


___________________
http://clairglobal.com/

Old Post Apr-18-2019 17:45 
Click Here to See the Profile for Brandt Slater Click here to Send Brandt Slater a Private Message Add Brandt Slater to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message
Brandt Slater
Supreme tranceaddict



Registered: Feb 2010
Location: Long Beach, California USA

Over the weekend, I sent a short video of the calibration errors and low output level from source within Traktor to Phase. I made a suggestion that they should include a noise sensitivity tool to the Connect Software since Traktor doesn’t have one like Serato does. Make it patchable and universal so it work with other software’s as well.


___________________
http://clairglobal.com/

Old Post Apr-22-2019 19:36 
Click Here to See the Profile for Brandt Slater Click here to Send Brandt Slater a Private Message Add Brandt Slater to your buddy list Report this Post Reply w/Quote Edit/Delete Message

TranceAddict Forums > DJing / Production / Promotion > DJ Booth > Need new DVS Interface, suggestions please.
Post New Thread    Post A Reply

Pages (9): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 »  
Last Thread   Next Thread
Show Printable Version | Subscribe to this Thread

Forum Jump:

All times are GMT. The time now is 20:05.

Forum Rules:
You may not post new threads
You may not post replies
You may not edit your posts
HTML code is ON
vB code is ON
[IMG] code is ON
 
Search this Thread:

 
Contact Us - return to tranceaddict

Powered by: Trance Music & vBulletin Forums
Copyright ©2000-2019

Privacy Statement / DMCA